Utveckla din intuition – med hjälp av vatten

Genom elementet vatten kan du ta emot budskap från andevärlden. Prova den här enkla övningen som bara kräver ett öppet sinne, din mobiltelefon och lite tid.

Text: Ewa Olsson
Foto: Getty Images, Ewa Olsson

För en tid sedan var jag ute och promenerade. Jag tänkte på min mormor och morfar och saknade dem. Minnena av alla glada stunder från min barndom kom till mig. Intuitivt tog jag några bilder av vattenpölar som hade bildats på åkern där jag gick.

LÄS ÄVEN: Louise lärde sig att lyssna inåt: ”Det jag har upplevt går inte alltid att förklara”

Såg en ängel i vattenpölen

När jag kom hem studerade jag dem, zoomade in och tog nya bilder av de förstorade versionerna. Då såg jag saker i bilderna! Se på fotona här under. Det är samma vattenpöl, men den ena bilden har jag förstorat upp. Där ser jag en ängel i mitten av pölen och på höger sida ser det ut som två djur! Jag tolkar det som att det är min mormor och morfar och mina två hundar som nu befinner sig i andevärlden. När jag såg detta kände jag lugn, tacksamhet och glädje.

Vattenpol-1.jpgI fotot Eva tog med sin mobilkamera såg hon en bild av en ängel och två hundar. Hon ser det som ett tecken från andevärlden.

Vattenpol-2.jpgKan du urskilja bilden av en ängel i mitten och två djur på höger sida?

Även om vi inte alltid kan förstå att andevärlden finns där, så gör den det! De personer vi saknar kan inte stå rakt framför oss, men de finns där och påkallar vår uppmärksamhet på olika sätt för att vi ska förstå att de existerar i andlig form.

Ewas intuitionsövning: Finn tecken i vattnet

I allt omkring oss kan vi finna tecken! Himlen, vattnet, jorden eller något annat här på jorden. Fokusera på vattnet som det intuitiva elementet, kopplat till månen, den feminina energin och våra känslor, nästa gång du går en promenad. Stanna vid havet, en damm, en pöl, en droppe eller något annat som har med vatten att göra och ta fram din mobilkamera. Ta bilder utan att tänka för mycket. Fotografera vattnet från olika vinklar.

LÄS ÄVEN: 6 tips för att utveckla din intuition

Gå hem och betrakta bilderna i lugn och ro. Bli inte frustrerad om du inte ser något direkt. Bjud in lugnet i ditt hjärta och låt allt komma till dig. Zooma in på bilden och ta en screenshot. Kanske ser du något nu? Betrakta bilden en stund, så kanske något framträder. Vad upplever du intuitivt? Kan du tolka bilden som ett budskap till dig själv? Du kan också låta någon i din närhet titta på bilden; den personen kanske ser något annat eller mer.

Lycka till!

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.