Änglaceremoni - lär dig känna igen änglarnas energi

Torsdag den 29 oktober chattade våra läsare om änglar med Anna-Lena Vikström. Här kan du läsa Anna-Lenas änglaceremoni som lär dig att känna igen änglarnas energier.

Text: Anna-Lena Vikström
Foto: Shutterstock

Här kan du läsa alla frågor och svar från chatten!

 

För de flesta människor är det lättare att tro på och känna närvaron av döda anhöriga, medan änglakontakt är något de flesta bara upplevt om man är i fara och känner skyddande och hjälpande närvaro. För att änglar inte ska bli så abstrakt och främmande har jag skapat denna ceremoni så att du verkligen fysiskt kan känna att det är en egen sorts andevärld vi har att göra med. 

I den här ceremonin tänkte jag att vi ska kalla på dem så att du får en personlig upplevelse av hur kontakt med andar eller änglar kan kännas. Jag tror det är individuellt hur man upplever änglar och gör du den här ceremonin kan du skilja på om du känner närvaro av andar, änglar eller någon annan andlig närvaro.

Nu ska du skapa en ceremoniplats, ett heligt rum. Det kan vara ett fat med vackra stenar eller kristaller, en skål med flingsalt (en symbol för att man renar rummet eller sig själv från tung energi) och tänd ett ljus.

Om du vill ge healing med änglaenergin kan du ta med ett foto på någon du vill ge healing till.

Änglar är andeväsen från ljusvärlden, jag tror vi kommer till ljusvärlden när vi dör. Ett starkt kärleksfullt ljus som omsluter oss.

När du tänder ljuset öppnar du dig för en skillnad i rummet, en närvaro, en känsla, ett lugn.

Det viktiga är att du är uppmärksam på en skillnad i stämning i rummet, en frid, stillhet och kärlek. Fortsätt att vänta tills du uppfattar en energi som skiljer ut sig från känslan av kärlek eller ljus. Du kan uppfatta den som en rörelse i luftens vibration du ser i rummet. Håll fast vid den energi som framträder och vilken känsla just den energin ger dig.

Försök se energin med ögonen. Försök känna närvaron som en egen person. Be om healing och fortsätt känna energin. Be om att änglalikaste ska följa dig under dagen.

 

Hoppas vi ses i chatten!

Anna-Lena

 

Här kan du läsa alla frågor och svar från chatten!

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.