Så gör du en änglaceremoni - lär dig känna igen änglarnas energi

Här kan du läsa Anna-Lenas änglaceremoni som lär dig att känna igen änglarnas energier.

Text: Anna-Lena Vikström
Foto: Shutterstock

För de flesta människor är det lättare att tro på och känna närvaron av döda anhöriga, medan änglakontakt är något de flesta bara upplevt om de varit i fara och känt skyddande och hjälpande närvaro. För att änglar inte ska bli så abstrakt och främmande har jag skapat denna ceremoni så att du verkligen fysiskt kan känna att det är en egen sorts andevärld vi har att göra med.

Lär dig att kalla på änglarna

I den här ceremonin tänkte jag att vi ska kalla på dem så att du får en personlig upplevelse av hur kontakt med andar eller änglar kan kännas. Jag tror det är individuellt hur man upplever änglar och gör du den här ceremonin kan du skilja på om du känner närvaro av andar, änglar eller någon annan andlig närvaro.

LÄS ÄVEN: Vägledning från Universum: Kom närmre änglarna och skapa en skyddande energi

Nu ska du skapa en ceremoniplats, ett heligt rum. Det kan vara ett fat med vackra stenar eller kristaller, en skål med flingsalt (en symbol för att man renar rummet eller sig själv från tung energi) och tänd ett ljus.

Om du vill ge healing med änglaenergin kan du ta med ett foto på någon du vill ge healing till.

Vad är änglar?

Änglar är andeväsen från ljusvärlden, jag tror vi kommer till ljusvärlden när vi dör. Ett starkt kärleksfullt ljus som omsluter oss.

När du tänder ljuset öppnar du dig för en skillnad i rummet, en närvaro, en känsla, ett lugn.

LÄS ÄVEN: Få kontakt med Ärkeänglarna: 8 affirmationer att ta hjälp av

Det viktiga är att du är uppmärksam på en skillnad i stämning i rummet, en frid, stillhet och kärlek. Fortsätt att vänta tills du uppfattar en energi som skiljer ut sig från känslan av kärlek eller ljus. Du kan uppfatta den som en rörelse i luftens vibration du ser i rummet. Håll fast vid den energi som framträder och vilken känsla just den energin ger dig.

Försök se energin med ögonen. Försök känna närvaron som en egen person. Be om healing och fortsätt känna energin. Be om att änglalikaste ska följa dig under dagen.

Anna-Lena

LÄS ÄVEN: Är siffrorna ett budskap från änglarna? Lär dig tolka änglanummer!

Är du intresserad av att lära dig mer om änglar och hur du tar kontakt med dem? Prova Anna-Lenas webbkurs: Lär dig kommunicera med änglar

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.