Vägledning från Universum: Kom närmre änglarna och skapa en skyddande energi

Vi behöver änglarnas närhet vid många olika tillfällen i livet. Vi söker beskydd och tröst, vägledning och kärlek. Be det högsta, goda ljuset komma till dig och ha tillit!

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Jag vill ge dig några tips på hur du kan komma nära änglarna och få deras vägledning. Ibland behöver vi känna deras energi. Vi kan behöva beskydd som dämpar vår mottaglighet för det som är runt omkring oss, vi behöver vi ta emot budskap och vägledning samt hitta balansen inom oss, finna kärleksfull energi och skapa tillit.

Det finns all sorters energi omkring oss och när vi arbetar med andlighet och medialitet, eller vill aktivera vår mottaglighet, öppnar vi oss för energier som finns runt omkring oss. Du har kanske upplevt att du känner oro om du går in ett visst rum eller att någon annan person påverkar dig negativt. Då är det viktigt att du kan hantera detta och inte ta in denna energi! Negativ energi kan göra oss trötta, lite hängiga eller stressade. Tänk på att det är du själv som avgör vad du vill ta emot för tankar, du har möjlighet att välja.

Du kan skapa en skyddande energi innan du sätter i gång med andligt eller medialt arbete.

  • Be det högsta, goda ljuset komma till dig och ge dig skydd, eller be änglarna om skydd och kärlek. Lita sedan på att du får ett fulländat skydd.
  • Visualisera att änglar kramar dig, ger dig all sin kärlek och skyddar dig med ett helande ljus. Kanske ser du det helande ljuset från universum lysa upp hela din kropp.
  • Aktivera din mottaglighet genom att tacka för den inre vägledning du får och att du får tjäna andra människor.
  • Du kan ge dig själv vägledning för dagen genom att dra ett änglakort och sedan tacka för det budskap du får.
  • Aktivera din mottaglighet genom att visualisera ett gyllene ljus ovanför dig, se hur detta ljus lyser upp hela dig.
  • Be din skyddsängel komma till dig och stå bakom dig och omsluta dig med sina vingar. Fokusera på ditt hjärta och visualisera hur det öppnar sig med stor kärlek.
  • Säg tack till änglarna för att de är med dig, för att de finns och öppnar och lyser upp alla dina chakran så att du kan se, höra, känna deras vägledning. Be sedan om vägledning kring det du undrar över. Ha tillit och ta emot.
  • När du är klar ber du att få stänga dina chakran, ett i taget. Visualisera att det stängs ner. Tacka sedan änglarna för allt du fått ta emot och se hur det växer rötter ur dina fotsulor ner djup i Moder Jord. Tacka och öppna ögonen.

Det finns många sätt att få universell vägledning. Detta är sätt som jag själv använder då jag arbetar mycket med änglar. All kärlek och lycka!

Varma kramar från mig,

AnnaSignatur.jpg

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.