Glad återträff för Bali-resenärer!

Att resa med Nära är som att få en ny familj. Eller åtminstone massor av nya vänner. Nu har gänget som var på Bali i mars haft återträff på blommande Österlen.

Text: Madeleine Walles

Ett magiskt möte ägde rum i Den Engelska Trädgården på Österlen i slutet på september. 21 av de resenärer som var med på Näras Bali-resa i mars, träffades igen. Glada människor från hela landet hade rest till Skåne när sensommaren var som varmast och soligast. Och i den blommande trädgården som skapats av Maria Nilsson, en av Bali-resenärerna, och hennes kollega Anette Cato blev det ett varmt och kärt återseende.

Bali2.jpg

Just här vid växthuset har Benny Rosenqvist tidigare känt in tunga och inte så trevliga energier. Men nu råder lugn och frid.
Nära har gjort många läsarresor över hela världen sedan 2011, men detta är faktiskt första gången som det anordnades en återträff, och det var just Maria som var initiativtagaren. Vilken glädje! Och så många kramar.

Vi njöt av en härlig scones-buffé i Svabesholms Kungsgård, sedan gick vi till Den Engelska Trädgården där Maria guidade oss runt.

Idag är det lugnt och fridfullt, men Näras eget medium Benny Rosenqvist kunde beskriva hur han vid ett tidigare besök hjälpt till att hantera energier som spökat här. Han kunde också beskriva den rara gamla damen som en gång levt i en trädgård här och som valde att lämna jordelivet mitt i sitt blommande paradis. Hon satte sig på en vit bänk och somnade in.

En nästan exakt likadan bänk står idag i trädgården, skänkt av Nära. Och den ger garanterat sköna energier, det kunde alla intyga som provsatt den.

bali1.jpg

Benny Rosenqvist och Maria Nilsson slog sig ner på Nära-bänken tillsammans med Anita Axelsson.

 

Återträffen blev precis så härlig som vi trott och hoppats på och vi fick ännu en gång känna av att alla som reser med Nära blir som en stor familj, det skapas fin vänskap med starka band.

 

I februari reser vi till Peru!

Den 1-11 februari 2020 gör Nära en ny andlig resa – till Peru! Då får du uppleva mytomspunna Machu Picchu, en båttur på Titicacasjön och inkafolkets forna huvudstad Cusco. Det blir meditationer, storseans och ceremoni med lokal shaman. Här kan du läsa mer om resan!

Bokning och information: lena@goslowtravel.com eller 076-639 90 70.

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Jag har läst och godkänner villkoren.

Nya Nära - i butik nu!

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.