Astroguidning vecka 11: Nu kan du äntligen få nyheterna du väntat på

Du kan träffa nya och spännande människor när Merkurius möter Uranus, men se upp när Uranus senare möter Venus i en utmanade transit. Då kan kärleksrelationer få sig en törn.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 11, 2022

Tiden 14/3 – 20/3

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Måndag 14/3

Inga transiter


Tisdag 15/3

Inga transiter

 

Onsdag 16/3

Inga transiter

 

Torsdag 17/3

Merkurius, 12* Fiskarna sextil Uranus, 12* Oxen

Merkurius och Uranus sänder positiv energi till varandra i dag. Merkurius är himlens budbärare och Uranus bidrar till nya tankar och idéer. Det kan mycket väl handla om att du inspireras till att ta nya kontakter med människor eller att nya människor kommer i din väg på andra sätt. Med Merkurius i Fiskarna så bidrar det till att du känner dig inspirerad. Det är en underbar dag att ägna dig åt skrivande.


Fredag 18/3

Fullmåne 28* Jungfrun

Solen, 28* Fiskarna sextil Pluto 28* Stenbocken

I dag bjuds vi på en vacker fullmåne i Jungfruns tecken. Denna måne styrs av Merkurius och han bildar väldigt fina aspekter till både Uranus (se torsdag) och till lyckoplaneten Jupiter, himlens Guru, på måndagen den 21/3. Nu kan du äntligen få de nyheter du väntat på och kan göra klart det du har för händer. Det är en perfekt energi att fundera på vilka gåvor du har att dela med världen och på vilket sätt du vill göra det. Om du ägnar dig åt att skriva så är det perfekt att slutföra dina skrivprojekt nu. Månen bildar också fina aspekter till Neptunus i Fiskarna och till Pluto i Stenbocken, så lyssna på din intuition. Det kan vara så att du tänker om gällande något som har med ditt arbete att göra.

Solen och Pluto sprider fina energier till varandra nu. Du är kraftfull och vet vad du vill. Din kraft gör att du tar dig framåt på din väg i livet. Det är din inre, intuitiva drivkraft som visar vägen framåt.

 

Lördag 19/3

Venus, 12* Vattumannen kvadratur Uranus, 12* Oxen

Venus och Uranus möts i en utmanande transit och det kan vara lite skakigt just nu i kärleksrelationer. En längtan efter frihet och utrymme kan göra sig påmind. Det är bra att inte fatta för snabba beslut nu, framförallt inte i affekt och upprörda känslor. Uranus är planeten som står för uppvaknande och han bidrar till att saker och ting blir bättre på sikt.

 

Söndag 20/3

Solen går in i Väduren

Det är vårdagsjämning i dag och Solen går in i zodiakens första tecken Väduren vilket innebär att det är astrologiskt nyår!
Efter flera veckor har Solen rört sig genom intuitiva, drömska och känsliga Fiskarna och nu går Solen vidare in i Väduren, eldens kardinala tecken. Nu byts energin och det blir mer handlingskraft och action i livet. Nu är det dags att förverkliga de drömmar och visioner som kan ha kommit till dig under de senaste veckorna. Det är som att vakna upp ur en dagdröm och sätta fart i livet. Solen i Väduren symboliserar nya möjligheter, ett nytt självförtroende och kraften att ta nya steg i livet! 

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.