Astroguidning vecka 12: Kom ihåg att följa din intuition

Under veckan som kommer så är Merkurius aktiv, han bildar transiter och hämtar sin energi från både himlens Guru Jupiter och spirituella Neptunus, dessutom bildar han en sextil till mäktiga Pluto innan han fortsätter vidare in i eldiga Väduren på söndagen.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 12, 2022

Tiden 21/3 – 27/3

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Vi kan förvänta oss en vecka med många härliga nyheter men det är viktigt att inte tro på allt vi hör då Jupiter gärna förstorar saker och ting och Neptunus skapar illusioner och desillusioner. Så lyssna med en liten nypa salt på det som kommer till dig. Men härliga nyheter väntar!

Merkurius står för vår egen förmåga att kommunicera så denna vecka kan ge inspirera dig och du ägnar dig åt att skriva, föreläsa, sjunga och skapa ta tillvara på dessa inspirerande energier. Mars utmanar Uranus och det gör att det kan bli en mer kritisk dag på tisdag.

 

Måndag 21/3

Merkurius konjunktion Jupiter 19* Fiskarna

Detta är en dag då vi kan förvänta oss härliga nyheter inom olika områden av våra liv. Det är en härlig, kvick energi och du kan få snilleblixtar om vad du vill göra framåt, så idéerna flödar. Som alltid rekommenderar jag dig att skriva ner det som kommer till dig. Du kan verkligen få fina glimtar om din framtid nu! Fånga dom! Du är lättlärd och allt som har med utbildning och utgivning att göra är lyckosamt.

 

Tisdag 22/3

Mars, 12* Vattumannen kvadratur Uranus, 12* Oxen

Denna transit som utgörs av eldiga, drivna Mars och nytänkande rebelliska Uranus kan skapa spänningar inom dig. Din inre rebell aktiveras och du vill bryta dig loss där du upplever att du sitter fast. Det kan vara uppfriskande att sätta ner foten och skapa större frihet men se till så du inte agerar i affekt utan att du är beredd på att ta konsekvenserna av ditt handlande.

Onsdag 23/3

Merkurius konjunktion Neptunus, 23*

Denna konjunktion är oerhörd spirituell så passa på att använda denna dagen till att meditera och lyssna till din intuition. Den bidrar också med kreativitet, fantasi och inspiration i överflöd! Fånga dagen och inspireras av det du älskar att göra. Andliga ämnen kan fånga ditt intresse nu.

Men, minns att det också kan vara en förvirrade dag. Lyssna inte på allt du hör utan lyssna till din egen inre guidning och intuition. För Neptunus kan skapa desillusioner och det är lätt att falla för vackra ord nu.

 

Torsdag 24/3

Inga transiter

 

Fredag 25/3

Inga transiter

 

Lördag 26/3

Merkurius, 28* Fiskarna sextil Pluto, 28* Stenbocken

Detta är ännu en spirituell dag, med djup och glöd. Det är en perfekt dag att hitta nya spännande, spirituella ämnen. Likaså att fördjupa dig i det som kräver din uppmärksamhet för denna transit bidrar med att du kan se sanningar och att läsa mellan raderna. Du är kraftfull i dag så använd denna kraft på bästa sätt, din intuition är djup och kraftfull nu så lyssna på den!

 

Söndag 27/3

Merkurius går in i Väduren

Efter att ha rest i intuitiva, spirituella Fiskarna vandra nu Merkurius vidare in i eldiga och handlingskraftiga Väduren. Det är en underbar tid för allt som är nytt! Nya tankar, idéer och att du agerar på dessa. Det är en perfekt tid att ta nya kontakter, via samtal eller mail.

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.