Astroguidning vecka 23: Då kan du möta en själsfrände

Veckans transiter är få men kraftfulla, så passa på att göra det mesta av energierna som skapas. På fredag får du till exempel mer kraft i dina ord och det är ett bra tillfälle om du vill få andra att lyssna till dig.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 23, 2022

Tiden 6/6 – 12/6

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Grattis på födelsedagen! Sveriges födelsedag inleder veckan! Så vi får passa på att fira vårt vackra land, som alltså har Solen i Tvillingarnas tecken. Nyfiket, kvickt, socialt och vill gärna nätverka med andra, visst ser vi det nu då det pågår mycket diskussioner om att ingå i olika sammanhang, som bland annat Nato.

På planethimlen är det inte så många aspekter under veckan som kommer, men de som sker är positiva och spännande!

 

Måndag 6/6

Inga transiter

 

Tisdag 7/6

Inga transiter

 

Onsdag 8/6

Inga transiter

 

Torsdag 9/6

Inga transiter

 

Fredag 10/6

Merkurius, Oxen trigon till Pluto, Stenbocken på 28*

Himlens budbärare, Merkurius, tonar nu in i energierna av mäktiga transformatören Pluto! De båda möts i en positiv trigon i jordtecknen Oxen och Stenbocken. Det är deras tredje möte på kort tid. Första gången var 28/4, andra 25/5 och nu åter igen. Det är på grund av att Merkurius har gått retrograd och att Pluto nu är retrograd som de liksom backar in i varandras energifält gång på gång. De kommer att mötas återigen 22 augusti, 27 september och 7 oktober.

Denna transit skänker en ”stark känsla bakom orden”. Den är perfekt när du vill ”tala dig till något”. Du kan verkligen lägga kraft i dina ord och få andra att både lyssna och att göra som du vill. Men kom ihåg att detta gäller för alla, så se upp så du inte blir övertalad i något som du kanske inte riktigt har hunnit känna in.

Denna transit symboliserar även kraftfulla möten och att du kan möta en själsfrände från tidigare liv, det är som att era själar kommer igenom i samtal och ni kan inleda relationer eller samarbeten av olika slag.

 

Lördag 11/6

Inga transiter

 

Söndag 12/6

Venus konjunktion Uranus på 17* Oxen

Detta är en härlig och spännande transit, mellan Venus, kärlekens gudinna och Uranus, den inre rebellen. Så här är det kärlek och vänskap i luften! Den bidrar till intressanta möten med spännande personer som kan leda till vänskap och kreativa samarbeten.

Så denna dag kan verkligen präglas av spännande möten, romantik eller härliga och spännande samtal så i dag kan det ge mycket att samtala med främlingar du möter, det kan vara oerhört berikande och få dig att tänka utanför boxen rejält!

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

Näras shop kan du köpa min bok "Lev din kraft"

 

Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.