Astroguidning vecka 26: Kärlek, tur och utmaningar

Spännande planetmöten ser till att det blir en vecka med mycket kärlek, glädje och tur. Det kan även bli en och annan utmaning, men det växer vi av, skriver Helena-Magdalena.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 26, 2022

Tiden 27/6 – 3/7

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Veckan bjuder på lite olika transiter, dels har vi en vacker nymåne i Kräftan och dels möts Venus och Jupiter i en vacker sextil. När Venus och Jupiter möts är det kärlek, lycka, glädje och tur i luften! Vi har två kvadraturer i veckan också, dels en mellan Solen och Jupiter och en mellan Mars och Pluto så det blir lite härliga utmaningar också, som vi alla kan växa av!

 

Måndag 27/6

Inga transiter

 

Tisdag 28/6

Mars, Väduren sextil Saturnus (retrograd) Vattumannen 25*

I dag möts Mars som befinner sig i Väduren och Saturnus som befinner sig i Vattumannen i en härlig transit! Mars ger oss drivkraft, mod och en härlig känsla av att få saker och ting gjorda och Saturnus ger oss uthållighet och struktur. Det är också en gynnsam aspekt för långsiktighet så använd denna dag till att göra konkreta planer av dina drömmar.

Neptunus retrograd


Onsdag 29/6

Nymåne i Kräftan 7*

I dag har vi en vacker nymåne i Kräftan som präglas av den vackra sextil som skapas mellan Venus och Jupiter. Kärlek, känslighet och stark intuition präglar dagen! Samtidigt präglas också denna vackra nymåne av Solen och Månens kvadratur till Jupiter. Så låt din intuition vara starkare än din mentala vilja i dag. Lyssna inåt!

Med nymåne i Kräftan så passar det fint att sätta nya mål som du vill uppnå gällande ditt hem och din familj. Kanske är det ett projekt för att förändra ditt hem som du vill starta i gång nu? Eller göra lite härliga planer med dina nära och kära, Kräftan bär energierna av den goda modern som vill ta hand om de hon / han har i sitt hjärta.
Vid nymåne sår vi nya frön som vi sedan skördar vid fullmånen i samma tecken, vilken är den 6/1 2023.

Solen, Kräftan kvadratur Jupiter, Väduren 7*

Solen befinner sig i det ledande vattentecknet Kräftan och Jupiter i det ledande eldtecknet Väduren. De båda möts i en utmanande kvadratur. Denna dynamik kan ge dig en fingervisning om att inte ta ut svänga för mycket och lita för mycket på tur (vilket Jupiter lockar med) utan absolut sikta mot stjärnorna men ha lite rimliga förväntningar. Håll lite extra i plånboken i dag, för Jupiter kan få oss att shoppa över våra gränser, eller på annat sätt ta i lite i överkant. Lagom är bäst i dag

Venus, Tvillingarna sextil Jupiter, Väduren 7*

Detta är en helt underbar transit!

Venus, kärlekens, lyckans, fredens, de sköna konsternas och lilla lyckoplaneten möter i dag den stora lyckoplaneten Jupiter, himlens Guru! Det ger underbara kärleksvibbar och et härligt flöde i livet! Wow, allt är möjligt en dag som denna! Ta tillvara på den underbart härliga energin som flödar nu och njut av sommaren! Som sagt kom i håg att lagom är bäst, som Solens kvadratur till Jupiter påminner om!

 

Torsdag 30/6

Inga transiter

 

Fredag 1/7

Inga transiter

 

Lördag 2/7

Mars, Väduren kvadratur Pluto, Stenbocken 28*

I dag utmanar Mars, i eldens ledartecken Väduren Pluto i jordens ledartecken Stenbocken. Det är starka krafter i görningen, Mars som vill styra, bestämma och har kort stubin möter mäktiga Pluto som vill ha makten. Så, i dag är det bäst att ligga lågt och undvika konflikter eller i alla fall klokt välja sina strider! Mars ger kort stubin så räkna till tio om du blir upprörd!

Merkurius, Tvillingarna trigon Saturnus (retrograd) Vattumannen 25*Denna transit är en härlig trigon, en positiv aspekt mellan kommunikatören i sitt eget föränderliga lufttecken Tvillingarna och Saturnus i luftiga Vattumannen. Så det är en bra dag för att kommunicera, sätta ord på vad du tänker och vad du vill. Vattumannens energier ger en underbar förmåga att tänka utanför boxen! Så ha koll på humöret, som jag skrev om innan och kommunicera på ett positivt sätt i stället för att skapa en maktkamp i dag.

 

Söndag 3/7

Inga transiter

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

Näras shop kan du köpa min bok "Lev din kraft"

 

Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.