Astroguidning vecka 28: Dina känslor kan spela dig ett spratt

Veckan som kommer bjuder på en vacker fullmåne i Stenbocken på onsdag kväll. Det är en fin tid för dig att se vad du har åstadkommit och uppnått de senaste sex månaderna. Ibland är det värdefullt att klappa sig själv på axeln och ge sig själv beröm, nu är en sådan dag.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 28, 2022

Tiden 11/7 – 17/7

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Venus, Solen och Månen bildar aspekter till den spirituella planeten Neptunus vilket bidrar till att stärka din intuition, så meditation är extra gynnsamt nu. Veckan är även gynnsam för kärlek och även för kreativa projekt av olika slag.

 

Måndag 11/7

Inga transiter

 

Tisdag 12/7

Inga transiter

 

 

Onsdag 13/7

Fullmåne 21* Stenbocken

I kväll har vi en vacker fullmåne i Stenbockens tecken. Saturnus är planethärskare för denna fullmåne och han bildar en vacker trigon till Venus. Dessutom bildas det vackra aspekter mellan flera andra planeter så det är fina energier som omger denna fullmåne.

Med fullmåne i Stenbocken så passar det bra att du ser på dig själv med kärleksfulla ögon och ställer dig frågan vad du har uppnått och vad du vill uppnå. Hitta tryggheten inom dig själv mer än att söka den i från andra människor och yttre faktorer. Tvivla inte på dig själv. Fundera på hur du vill tjäna mänskligheten och vad du kan bidra med.

Venus, Tvillingarna trigon Saturnus (Rx), Vattumannen 24*

Venus och Saturnus fina möte på himlen leder till långvarighet i relationer. Saturnus bidrar med långsiktighet och att saker och ting för mogna och djupna. Det kan vara i relationer men också i kreativa projekt och det kan även röra din ekonomi.

 

Torsdag 14/7

Venus, Tvillingarna kvadratur Neptunus (Rx), Fiskarna 25*

När Venus möter Neptunus så kan du känna självtvivel och bli osäker i relationer. Men kom ihåg att det är känslor du känner, det behöver inte alls ha något att göra med verkligheten. Neptunus står för illusioner och att du kan försköna verkligheten och se den så som du vill att den ska vara. Så i dag är det bra att låta saker och ting bara vara som de är och att inte låta dina känslor göra dig nedstämd.

 

Fredag 15/7

Inga transiter

 

Lördag 16/7

Solen, Kräftan konjunktion Merkurius 24* Kräftan

Solen och Merkurius möts i dag i Kräftan. Det ger en underbar energi att prata om allt möjligt, men också att sätta ord på dina känslor med dina nära och kära. Dagen kan präglas av djupa, förtroliga och själsliga samtal. Likaså passar det perfekt att skriva i dag, dagbok, på en bokidé eller något annat. Det är lätt att sätta ord på känslor.

 

Söndag 17/7

Solen, Kräftan trigon Neptunus (Rx), Fiskarna 25*

Detta är en underbar transit för konstnärliga och kreativa talanger. Neptunus bidrar till en vacker känslighet och intuitionen är stark. Det är en perfekt dag för att meditera och lyssna till din inre röst för att få guidning och vägledning framåt.

 

Merkurius, Kräftan trigon Neptunus (Rx), Fiskarna 25*

Även denna härliga transit ger en under energi till dina kreativa, fantasifulla och skapande sidor. Se till att det får utlopp; dansa, skriv, sjung och ägna dig åt det som inspirerar dig!

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

Näras shop kan du köpa min bok "Lev din kraft"


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.