Astroguidning vecka 32: De förändringar du önskar kan komma plötsligt

Denna vecka bjuder på både härliga och utmanande transiter, så som livet är. Det går upp och ner och precis så skulle jag beskriva denna vecka. Fullmånen på fredag ger dig en härlig möjlighet att känna efter vad du är beredd att släppa taget om nu.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 32, 2022

Tiden 8/8 – 14/8

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Saturnus och Uranus möttes i en tuff kvadratur flera gånger under 2021 och nu aktiveras den energin åter igen. Den ger en känsla av att vilja bryta sig loss, framför allt för dig som är född i Oxen, Lejonet, Skorpionen och Vattumannen. Det bildas även transiter som ger din själ en underbar boost, så satsa på att lyssna till din intuition och hitta din inre passion.

 

Måndag 8/8

Inga transiter

 

Tisdag 9/8

Venus, Kräftan opposition Pluto (Rx), Stenbocken 27*

Under denna transit så bör du se upp med svartsjuka och kontroll av olika slag. Det är djupa känslor som kommer till ytan i dag. Om du känner att du får känslor som är svåra att hantera så meditera och försök göra andra saker, så du inte fastnar i att försöka kontrollera saker och ting. Var vaksam så att ingen försöker kontrollera dig.

 

Onsdag 10/8

Inga transiter

 

Torsdag 11/8

Venus går in i Lejonet

Nu går Venus vidare in i Lejonet. Vilket bidrar till härliga, kreativa veckor framöver. I kärlek blir du mer rättfram, flirtig och busig. Du är öppen med vad du känner och tar de initiativ du önskar. Kreativiteten blomstrar och det är bara att använda dig av den kreativitet som skapas inom dig. Designa, måla, rita, sjung och skriv eller hur du nu använder din kreativitet.

Solen, Lejonet kvadratur Uranus, Oxen 19*

Denna transit står för förändringar av olika slag. Det kan vara tankar och idéer inom dig som gör att du tar nya vägar. Det kan vara spänningar inom dig som gör att du plötsligt vill ta nya steg. Men det kan också vara yttre faktorer som gör att saker och ting förändras snabbt. Försök att vara följsam och flexibel nu.

Mars, Oxen sextil Neptunus (Rx), Fiskarna 25*

Detta är en kärleksfull och passionerad transit, så kärleken ser väldigt spännande ut nu. Mars är passionerad och Neptunus intuitiv och känslig. Du kan möta någon, eller sidor hos din partner, där ni kan mötas på ett mer själsligt plan nu.

 

Fredag 12/8

Fullmåne 19* Vattumannen

Natten till den 12/8 klockan 01:35 är det fullmåne i Vattumannen. Vattumannens härskare är Uranus och under denna fullmåne bildas det kvadraturer mellan Solen, Månen, Saturnus och Uranus. Det innebär att under denna fullmåne är det dags att fullborda och släppa taget om det som skapar spänningar i ditt liv

Uranus är den inre rebellen, den planet som får dig att vakna upp och se ditt liv ur ett annat perspektiv. Uranus är också i konjunktion med Mars så din drivkraft och motivation driver dig framåt nu. De förändringar du önskar kan komma plötsligt nu. Men, försök att inte ha för bråttom utan sov gärna på saken så du inte agerar på impuls. 

 

Lördag 13/8

Inga transiter

 

Söndag 14/8

Mars, Oxen trigon Pluto (Rx), Stenbocken 27*

Denna transit är kraftfull, Mars som ger dig drivkraft, passion och motivation genomsyras nu av Plutos mäktiga energier så du når framåt på precis det sätt du önskar. Detta är också en perfekt transit för att lyssna till din intuition och att hitta din inre brinnande passion.

Solen, Lejonet opposition Saturnus (Rx), Vattumannen 22*

Denna transit, som sammanfaller med Mars transit med Pluto kan ge dig känslor av självtvivel. Men tro på dig själv, även om du känner att det finns begränsningar för dig så kom ihåg att de sitter i dina tankar. Lyssna till din intuition och låt dig guidas framåt. Släpp dina tvivel och tro på dig själv.

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

Näras shop kan du köpa min bok "Lev din kraft"

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.