Astroguidning vecka 35: Se upp när energin släpper taget

Det är bara ett fåtal planetmöten som sker denna vecka, men energierna som skapas är kraftfulla trots allt. Var försiktig så att du inte tar på dig mer än du klarar av, skriver Helena-Magdalena i veckans astroguidning.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 35, 2022

Tiden 29/8 – 4/9

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Under veckan som kommer är det ett fåtal transiter, det är enbart två transiter som är exakta och det är Mars i sextil till Jupiter och Merkurius i opposition till Jupiter. 

Dessutom bildar Merkurius, Vågen och Mars, Tvillingarna nära på en trigon i de båda lufttecknen, men transiten är exakt först 27/10.

Merkurius är himlens kommunikatör, Mars är himlens motivator och Jupiter är himlens expansionsplanet så det är härliga planetmöten vi har att vänta oss.

Merkurius är i luftiga Vågen, Mars i luftiga Tvillingarna och Jupiter befinner sig i eldiga Väduren så det är de extroverta elementen som är aktiva under veckan. Härliga samtal om drömmar och det som verkligen motiverar dig står på agendan. Det är härliga transiter för att gå från tanke till handling nu.

 

Måndag 29/8

Inga transiter

 

Tisdag 30/8

Inga transiter

 

Onsdag 31/8

Inga transiter

 

Torsdag 1/9

Mars, Tvillingarna sextil Jupiter (R), Väduren 21* 

Mars skänker mod, drivkraft och motivation och Jupiter bidrar med expansion och stora drömmar så dessa dagar är fantastiska för dig att ta drömma stort. Du är modig och det passar perfekt att ta nya initiativ och nya steg i livet. Denna transit är en riktig energiboost så använd den!

 

Fredag 2/9

Inga transiter

 

Lördag 3/9

Merkurius, Vågen opposition Jupiter (R), Väduren 7*  

Även denna transit är superhärlig och ger dig stora drömmar, intressanta tankar och idéer! Den kan ge dig nya idéer och du kan ”tänka om” inom något område nu. Något som är viktigt att tänka på denna vecka är att inte ta på dig mer än du klarar av, för de transiter som är under veckan ger dig mycket drivkraft och energi, men när den härliga energin släpper taget så kan du få an känsla av att ha iklätt dig en för stor kostym. Så lagom är bäst.

 

Söndag 4/9

Inga transiter

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

Näras shop kan du köpa min bok "Lev din kraft"

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.