Astroguidning vecka 36: Vad vill du släppa taget om?

Veckan bjuder på en Venus-transit i början av veckan och astrologin bjuder på ett magnifikt avslut med fullmånen i Fiskarna till helgen. Månens möte med Neptunus stärker verkligen vår mediala förmåga och vår intuition är kraftfull. Solens och Uranus möte på söndagen är spännande och du kan få plötsliga visioner om framtiden.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 36, 2022

Tiden 5/9 – 11/9

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

 

Måndag 5/9

Venus in i Jungfrun

Nu lämnar Venus eldiga Lejonet där hon strålat och spridit sin kärleksfulla glans och kreativitet i flera veckor. Nu går Venus vidare in i Jungfrun, där hennes energi visar sig genom omtänksamhet och där kärleksrelationer kan upplevas som mer kvalfyllda. Venus resa genom Lejonet bidrog med spänning, lekfullhet och flirt, här i Jungfrun blir hennes uttryck mer seriöst. Under tiden som Venus passerar genom Jungfrun så passar det bra att använda Venus kärlek för de sköna konsterna till att pyssla, skriva och försköna saker och ting i din omgivning, Jungfrun ger ett bra fokus på detaljer. Om du längtar efter att skriva så använd dessa härlig energier till det.

 

 

Tisdag 6/9

Inga transiter

 

Onsdag 7/9

Inga transiter

 

Torsdag 8/9

Inga transiter

 

Fredag 9/9

Inga transiter

 

Lördag 10/9

Fullmåne i Fiskarna 18*

Merkurius retrograd 9* Vågen (Merkurius går direkt igen den 2/10, 24* Jungfrun)

En strålande vacker fullmåne bildas i dag i Fiskarnas tecken vilket gör att det blir Neptunus som är härskande planet. Månen i det flexibla vattentecknet Fiskarna bidrar med en spirituell energi och du kan längta efter att få mer tid för dig själv, för reflektion och meditation. Vid fullmånen fullbordas det som startades runt den 2/3, så det passar bra att reflektera över vad det är dags för dig att släppa taget om nu.

Månen bildar dessutom en konjunktion till Neptunus, Fiskarnas egen planet. Neptunus kallas för The king of the invisible kingdom, ditt inre, ditt själsliga jag och han bidrar med mycket spirituella energier.

Månen bildar även en spänd kvadratur till Mars, låt din drivkraft och motivation stå vid sidan och passa på att ta en lugnare dag i dag.

Månen bildar även en positiv trigon Uranus, vilket kan ge dig spännande tankar och visioner om framtiden.  

 

Söndag 11/9

Solen, Jungfrun trigon Uranus (R), Oxen 19* 

Solen, livskraften, får i dag underbar energi av den spännande planeten Uranus. Uranus är den inre rebellen och bidrar med nya, spännande tankar, idéer och härliga möten.

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

Näras shop kan du köpa min bok "Lev din kraft"

 

Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.