Astroguidning vecka 41: Nu kommer en av årets bästa dagar

Solen möter lyckoplaneten Jupiter på fredag och det är en av årets allra bästa dagar! Fånga den härliga energin av flöde, lycka, expansion och en stor portion god tur!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 41, 2021

Tiden 11/10 – 17/10

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Under veckan som kommer så har vi fortfarande Solen i Vågen. Vågen är relationernas tecken och längtar efter att skapa harmoni och balans.

Här är vad som händer i veckan!

 

Måndag 11/10

I dag vänder Saturnus direkt på 7* i Vattumannen. Under tiden som Saturnus har varit retrograd, sedan i maj, så har det varit en tid för att lära sig av sina tidigare och karmiska läxor. Vad har du lärt dig? Vad är du beredd att förändra i livet?  För nu vänder Saturnus till direkt rörelse och det är nu som du kan bli medveten om inom vilket område du känner att du sitter fast i livet och skapa de förändringar du behöver göra.

 

Tisdag 12/10

Inga transiter

 

Onsdag 13/10

I dag möts Venus i Skytten och Saturnus i Vattumannen på vardera 6.53* i en vacker sextil. Venus står för kärlek och även för ekonomi och Saturnus är vår karma, han kallas ibland för den stränga fadern. Beträffande ekonomi så är det en fin transit som kan gynna ditt ekonomiska flöde och stärka upp din ekonomi. Vad det gäller kärlek så blir du mer närvarande och söker efter trygghet och stabilitet i kärlekslivet.  

 

Torsdag 14/10

Inga transiter

 

Fredag 15/10

Solen och Jupiter möts i en underbar trigon på 22.20* i Vågen respektive Vattumannen.

Wow, i dag är det en av de där allra mest lyckosamma dagarna på året! Solen är vår livskraft och Jupiter expanderar allt som kommer i dess väg. Så i dag är det en underbar dag att känna efter vart ditt flöde leder dig! Du kan få härliga nyheter och ditt självförtroende är på topp! Använd gärna dagen till att skriva en härlig livsvision! Livet leker!

 

Lördag 16/10

Inga transiter

 

Söndag 17/10

I dag möts Solen, 24.20* i Vågen, och Pluto, 24.20* i Stenbocken, i en utmanade kvadratur. Jaha, fredagens härliga energier som verkligen fick dig att vilja go with the flow, djupnar nu och det är en bra energi till att skapa de förändringar du behöver göra. Undvik att försöka kontrollera det som sker och försök inte heller att ta makten över andra för att de ska förändra sig så som du önskar. Se istället hur du kan förändras i djupet av dig själv för att ta dig framåt i livet.

I dag möts även Merkurius, retrograd på 10.21* i Vågen, och Venus, 10.21* i Skytten, i en härlig sextil och det är en transit som väger upp Solen-Pluto kvadraturen lite. Den manar dig till att sätta ord på det du känner, via tal eller skrift. Så du blir klar över vad du känner och vad du menar. Det är en bra att umgås och ha trevligt med din kärlek och dina vänner.

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.