Astroguidning vecka 43: Kärleken är på topp

Torsdagen blir en härlig dag då Venus och Jupiter möts i en härlig, flödande sextil i Skyttens och Vattumannens tecken. Utöver det så utmanar Venus Neptunus och Solen utmanar Saturnus. Så denna sista vecka i oktober bjuder på både toppar och dalar.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 43, 2021

Tiden 25/10 – 31/10

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Efter förra veckans mäktiga transiter då både Merkurius och Jupiter gick direkt igen och vi hade en fantastisk fullmåne i Väduren så väntar nu en lugnare vecka på planethimlen.

 

Måndag 25/10

Inga transiter

 

Tisdag 26/10

Inga transiter

 

Onsdag 27/10

I dag är denna kvadratur mellan Venus, 21* Skytten, och Neptunus, 21* i Fiskarna, exakt. Det är en utmanande aspekt som kan innebära att du blir lite mer osäker på vem du eller någon annan är. Neptunus är illusionernas planet och kan antingen ge oss rosa glasögon eller ge oss andra illusioner. Så nu är det viktigt att du är klar över vem du är så du inte tappar bort dig. Minns att detta är en aspekt och att allt kommer att klarna, så även dina uppfattningar om dig själv och andra.

 

Torsdag 28/10

I dag är mötet exakt mellan de båda lyckoplaneterna Venus och Jupiter i en fin sextil på 22.30* i Skytten respektive Vattumannen. Detta är verkligen en underbar transit som plockar fram ditt allra bästa jag! Du blir mer attraktiv och tilldragande! Kärleken är på topp och nu kan underbara kärleksmöten ske!

Det är en härlig dag att njuta av livet, umgås med vänner eller hitta på något annat som förhöjer livskvalitén. Som alltid när Jupiter är med på ett hörn så finns det en risk att vi går över våra gränser; shoppar för mycket, frossar i livet och god mat. Så kom ihåg att lagom är alltid bäst!

 

Fredag 29/10

Inga transiter

 

Lördag 30/10

I dag utmanar Solen och Saturnus varandra i en kvadratur på 7* i Skorpionen respektive Vattumannen. Saturnus är känd som den stränga fadern, våra karmaläxor och nu när Solen som står för livskraft och Saturnus utmanar varandra så finns det en risk för ökat ansvar.

Du tar inte lika lätt på saker och ting utan du kan ha en känsla av att du får ett utökat ansvar och att du inte kommer undan. Det är lika bra att kavla upp armarna och ta tag i det där du måste göra, så slipper du att få bakläxa senare. Saturnus ger dig också uthålligheten att klara av det du har åtagit dig, så håll ut och gör det du behöver göra. Du kan känna en släng av dålig självkänsla just nu, men försök vara snäll mot dig själv så du inte är för sträng mot dig själv. This too shall pass...

I dag går Mars, motivationens och drivkraftens planet in i det mäktiga tecknet Skorpionen. Mars driver fram och när han kommer in i Skorpionen så kan det ge en känsla av att vilja fördjupa sig i olika, spännande ämnen som astrologi, psykologi, reinkarnation och liknande. Skorpionen är de djupa känslornas tecken som också styr över vår sexuella sida, så nu kan längtan efter passion och glöd tändas till. Denna transit vill också gå till djupet med saker och ting att utreda och att sök svar och kanske även hemligheter på djupet.


Söndag 31/10

Inga transiter

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.