Astroguidning vecka 47: Full fart mot nya drömmar

Under veckan så går både Solen och Merkurius in i Skytten, så nu lyfter vi blicken mot skyn och siktar mot stjärnorna.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 47, 2021

Tiden 22/11 – 28/11

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Förra veckan, som var fylld av transiter, avrundades med en intensiv fullmåne på fredagen. Denna fullmåne är en del av förmörkelsetiden.

Under dessa förmörkelseperioder så sker saker och ting väldigt snabbt och det är inte säkert att vi är medvetna om det som sker. Det är som att Universum knuffar oss framåt i rätt riktning och att det är efter förmörkelsetiden som vi märker vad som har skett.

Så det innebär att veckan som kommer är en perfekt tid för oss att reflektera över vad som har hänt i våra liv de senaste veckorna.

Under veckan så går både Solen och Merkurius in i Skytten, så nu lyfter vi blicken mot skyn och siktar mot stjärnorna efter att ha varit mer introverta och känsliga med Solen i Skorpionen. Den 4/12 har vi ännu en partiell förmörkelse på 12.21* i Skytten, så vi fortsätter framåt i full fart med nya drömmar och planer, mer om det inför vecka 48.

 

Måndag 22/11

I dag går Solen in i Skytten! Efter intensiva veckor så klarnar det omkring oss. Skytten är det tecknet som får oss att sikta mot stjärnorna, drömma stort och vilja komma framåt i livet! Så full fart framåt är det som gäller nu! Skyttens energi är härlig och får oss att vilja sikta mot nya mål i livet, så känn efter vad du lockas av. Likaså styr Skytten över högre studier och publikationer av olika slag, så det är en perfekt tid för utgivning och studier. Skyttens energi får oss också att längta efter att ge oss ut på äventyr, som en vagabond med sin vandringsstav mot kända mål. Även resor till fjärran länder lockar!

 

Tisdag 23/11

Inga transiter

 

Onsdag 24/11

I dag går även Merkurius in i Skytten och bidrar med kvicka tankar och idéer och förstärker vår förmåga att kommunicera på alla plan. Det blir nu också lättare att se saker och ting ur ett högre perspektiv och att sätta ord på de senaste veckornas inre förändringar som har skett inom oss. Så, även denna transit bidrar med en längtan efter att resa, skriva, tala och sätta ord på dina drömmar och planer. Skytten bidrar alltid med en längtan efter att sikta mot stjärnorna, så låt dina drömmar gro och dina visioner bli stora nu!

 

Torsdag 25/11

Inga transiter

 

Fredag 26/11

Inga transiter

 

Lördag 27/11

Inga transiter

 

Söndag 28/11

Inga transiter

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.