Astroguidning vecka 48: Nymåne med delvis solförmörkelse

Veckan bjuder bland annat på en vacker nymåne i Skytten, med delvis solförmörkelse. Utöver det är det en hel del gynnsamma aspekter det blir en fin vecka på många plan.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 48, 2021

Tiden 29/11 – 5/12

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Saturnus är gynnsam under veckan så det passar perfekt att kavla upp armarna och ta tag i det som kräver uthållighet, struktur och tålamod. Venus och Neptunus sprider vackra kärleksfulla vibbar som får oss att njuta av skönhet och tacksamhet!

 

Måndag 29/11

Solen i konjunktion med Merkurius på 7.10* i Skytten

När Solen och Merkurius möts flödar tankar och ideér. Allt som har med kommunikation att göra är gynnsamt och orden flödar lätt nu.

 

Mars, Skorpionen trigon till Neptunus i Fiskarna på respektive 20.24*

Detta är en underbar transit som bidrar med en härlig känsla av att fördjupa sig i andliga ämnen av olika slag. Du känner dig mer levande och det är en perfekt dag för dans! Att känna the spirit i kroppen!

 

Tisdag 30/11

Merkurius, Skytten sextil Saturnus, Vattumannen på respektive 8.54*

I dag möter den kvicka budbäraren organiserade Saturnus, så det är en perfekt dag att skapa struktur, ordning och reda. Att ta tag i pappersarbetet som blivit liggande eller skriva planer av olika slag. Organiserade tankar är temat.

 

Venus, Stenbocken sextil Neptunus, Fiskarna på respektive 20.24*

Denna transit bidrar med underbara känslor! Det är kärlek i luften och det är en underbar dag att visa din uppskattning till människor i din närhet. Det är också en dag då du dras till det vackra i livet, så det är en perfekt dag för shopping, inredning och design. Även för att skriva och skapa på olika sätt.

 

Onsdag 1/12

Solen, Skytten i sextil till Saturnus, Vattumannen på respektive 8.57*

Solen möter Saturnus och även denna transit bidrar med ordning, reda och struktur. Det är transiter som denna som du gärna kan använda dig av för att ta tag i saker och ting som kräver ditt fokus och uthållighet.

 

Neptunus direkt på 20* Fiskarna

Nu vänder Neptunus direkt på 20* Fiskarna efter sin retrograd. Neptunus som är den mest andliga planeten, som stärker din intuition och ger dig en skjuts framåt på din själs väg. Neptunus bidrar också med drömmar och illusioner så dina drömmar kan ge dig mycket vägledning nu.

 

Torsdag 2/12

Inga transiter

 

Fredag 3/12

Inga transiter

 

Lördag 4/12

Nymåne med delvis solförmörkelse på 12.21* Skytten

I dag är det solförmörkelse på himlen. Denna eclipse sätter punkt för eclipserna som varit i Tvillingarna och Skytten de senaste åren. Nu sker förmörkelserna i Oxen och Skorpionen som ju varit aktuellt under november.
Skytten och Tvillingarna styr bland annat drömmar, mål, planer, kommunikation och nu fullbordas förmörkelsernas inverkan på dessa områden, framförallt för er som är födda i Tvillingar och Skytten.
Jupiter, som är härskare över Skytten, styr denna underbara nymåne! Jupiter är himlavalvets guru och bidrar med högre medvetande och visdom. Jupiter vill gärna expandera och få saker och ting att expandera och växa stort. Så denna nymåne bidrar med högre medvetande och att vi blickar mot framtiden med tillförsikt.

 

Söndag 5/12

Inga transiter

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

 

 

Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.