Astroguidning vecka 6: Sätt ord på dina känslor

Solen fortsätter sin vandring genom Vattumannen där Solen befinner sig tillsammans med Saturnus. Solen i Vattumannen ger en härlig energi av uppvaknande, frihetslängtan och att tänka utanför boxen.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!
Vecka 6 2022
Tiden 7/2 – 13/2

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Solen har precis laddat energi med Saturnus som ger oss uthållighet, struktur och ordning och reda. Saturnus är härskare över Stenbocken och i det tecknet befinner sig Merkurius som i veckan möter upp Pluto.

Även Venus och Mars befinner sig i Stenbocken och de börjar närma sig varandra nu, men möts under nästa vecka. Venus och Mars är himlens kärlekspar så kärleken börjar spira redan under denna vecka.

Jupiter och Neptunus befinner sig i spirituella Fiskarna där de sakta men säkert börjar närma sig varandra. I april möts de båda planeterna och ger en fantastisk andlig boost. Uranus befinner sig i Oxen och inom snar framtid kommer Jupiter och Saturnus bilda en härlig sextil så det känns som att friheten väntar runt hörnet nu. I dag skrev jag lite mer om planeternas bana då det är en lugn vecka på himlavalvet i veckan som kommer. Däremot blir nästa vecka en riktigt spännande vecka.

Måndag 7/2

Inga transiter

Tisdag 8/2

Mars, 11* Stenbocken trigon Uranus 11* Oxen

Detta är en underbar transit, Mars skänker drivkraft och motivation och Uranus nytänkande och frihet. Vattumannen är tecknet som står för andlighet och teknik och är den planet som står för uppvaknande och att tänka i nya banor. Så det är en underbar dag för dig att använda din motivation till att ta dig framåt i livet. Vilka nya vägar vill du gå? Kanske är det dags att ta nya kliv i karriären? Eller på din livsväg? Energin är på topp!

Onsdag 9/2

Inga transiter

Torsdag 10/2

Inga transiter

Fredag 11/2

Merkurius och Pluto i konjunktion 27.16* Stenbocken

Himlens budbärare Merkurius hämtar nu sin energi av djupa, kraftfulla och transformativa Pluto. Pluto står för det som är dolt, hemligheter av olika slag och nyfikna Merkurius kan nu bidra med nyheter om saker och ting som kommer upp till ytan. Merkurius hjälper dig också att sätta ord på de känslor du har djupt inom dig, så i dag är en bra dag att klä dina känslor i ord. Båda planeterna befinner sig i Stenbocken så det kan vara i din karriär du behöver sätta ord på saker och ting. Eller att du helt enkelt sätter ord på hur din livsplan ser ut framåt.

Lördag 12/2

Inga transiter

Söndag 13/2

Inga transiter

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

 

Jag önskar dig en spännande vecka!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.