Astroguidning vecka 7: Det här kan vara årets bästa vecka!

Vilken vecka som väntar oss! Alla hjärtans dag med inslag av himlens kärlekspar Venus och Mars, därtill följer en härlig fullmåne i Lejonet och utöver det så bildar Jupiter och Uranus en härlig sextil, vilket skedde senast 2012!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 7, 2022

Tiden 14/2 – 20/2

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Kärlek, nöjen och spännande visioner om livet erbjuds veckan som kommer! Nu kan nya insikter och vägar öppnas upp för dig!

Vilken vecka, ta tillvara på varje minut!

 

 

Måndag 14/2 Alla hjärtans dag!

Det blir en underbar Alla hjärtans dag som genomsyras av planeternas inflytande under veckan som kommer. Romantik, förälskelse och passion genomsyrar veckan så passa på att visa din kärlek! Njut av kärleken och skapa en vacker miljö omkring dig nu.

 

Merkurius in i Vattumannen

Nu går Merkurius, himlens kommunikatör, in i luftiga Vattumannen. Under tiden han befinner sig här så gynnas allt som har med kommunikation på ett härligt sätt. Vattumannen är nytänkande och Merkurius är nyfiken så det blir ett härligt flöde av idéer och tankar under veckorna som kommer. Skriv ner dina tankar och planer nu. Passa också på att bolla dina tankar med människor som du samarbetar med så kan det flöda fram idéer som ingen av er har tänkt på tidigare.

 

Tisdag 15/2

Inga transiter

 

Onsdag 16/2

Fullmåne på 28* Lejonet

I dag har vi en vacker fullmåne i Lejonets tecken och dessutom så möts Venus och Mars i konjunktion i Stenbocken och sextilen mellan Jupiter och Uranus påverkar även den denna fullmåne! Vid fullmåne fullbordas saker och ting, meditera gärna i fullmånen och fundera på vad du är klar med i ditt liv.

Kanske är det dags att ta nya steg i livet? Lejonet styr kreativitet, nöjen, resor, kärleksaffärer och expansion i livet. Vad kan du släppa taget om nu så du får förnyad energi och kan ta nya steg? Lyssna till din inre guidning.

 

Venus och Mars konjunktion 17* Stenbocken

I dag möts de, himlens kärlekspar! Venus är den feminina energin och Mars är den maskulina. I den grekiska mytologin var Mars Venus älskare! Så det är verkligen passionerade, flirtiga och kärleksfulla energier som bildas då dessa båda planeter möts på himlavalvet!

Söker du kärleken så håll ögonen öppna! Om du är i en relation så kan du förvänta dig mer passion och glöd i den. Detta möte sker i traditionella Stenbocken så kanske präglas denna vecka även av frieri, då Stenbockens energi har traditionella drag. Helt underbart är det i alla fall!

 

Torsdag 17/2

Inga transiter

 

Fredag 18/2

Jupiter, Fiskarna i sextil till Uranus, Oxen på vardera 11*

Ännu en höjdartransit präglar denna fantastiska vecka!

Lyckoplaneten Jupiter bildar härlig energi tillsammans med nytänkande och rebelliska Uranus! Nya tankar, nya idéer och nya livsplaner kan plötsligt komma till dig. Du kan känna att du vill ta helt nya steg i livet och vandra nya vägar! Sist de både planeterna möttes i en sextil var den 22/7 2012! Nu möts de igen för att sätta i gång nya vägar att gå framåt i livet. Skriv ner de insikter som kommer till dig nu. Det kan öppna helt nya vägar för dig framåt!

 

Lördag 19/2

Inga transiter

 

Söndag 20/2

Inga transiter

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.