Helena-Magdalenas astroguidning: Vecka 1!

Sikta högt vad gäller dina karriärsmål när Merkurius möter Pluto! Låt din feminina, intuitiva sida ta plats och lita till din intuition,

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 1, 2021

Tiden 4/1 – 10/1

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Vi välkomnar den första veckan på det nya året! Solen befinner sig i Stenbocken och gör oss strävsamma, plikttrogna, ansvarsfyllda och vi kan fundera en del på våra karriärsmål. Merkurius går in i Vattumannen på fredag samtidigt som Venus gör sitt inträde i Stenbocken. Under veckan har vi även en del intressanta transiter.

 

Måndag 4/1

Inga transiter

 

Tisdag 5/1

I dag möts Merkurius och Pluto i Stenbocken! Som alltid när Merkurius är med på ett hörn så handlar det om kommunikation. Nu möter han den mäktiga planeten Pluto som skänker kraft och känsla till det som berör oss på ett känslomässigt plan. Så i dag är det är en väldigt bra dag att presentera tankar och idéer som har med din karriär att göra. Sikta högt!

 

Onsdag 6/1

Mars lämnar sitt eget tecken Väduren och går vidare in i Oxens tecken där han kommer befinna sig i närmare två månader. Oxen har med vår trygghet och ekonomi att göra, så det är bra månader för dig att skapa en trygg plattform att stå på.

 

Torsdag 7/1

Inga transiter

 

Fredag 8/1

I dag har vi två planeter som byter tecken. Himlens budbärare Merkurius går vidare in i Vattumannen och här kommer han till sin rätt! Våra tankar speedar upp och vi kan känna att vi får nya, briljanta idéer då Merkurius befinner sig i Vattumannen! Det blir en härlig, kommunikativ tid. Det är även en perfekt dag att nå ut via Internet (som styrs av Vattumannen). Sen har vi Venus som går vidare in i Stenbocken där hon befinner sig till slutet av januari. Så, låt din feminina, intuitiva sida ta plats och lita till din intuition, framförallt i det som har med din karriär att göra!

I dag bildas det även en sextil mellan Solen, Stenbocken och Neptunus, Fiskarna. Det skapar en underbar känsla av inspiration, glädje, drömmar och planer! Det är också en fin kärleksaspekt.

 

Lördag 9/1

I dag bildar Merkurius i Vattumannen en kvadratur till Mars i Oxen. Det kan ge dig bra och härliga idéer och tankar om din trygghet, din ekonomi och vad som är viktigt. Men, Mars blir bromsad i Oxen så saker och ting kan ta tid att manifestera. I dag möts även Merkurius och Saturnus i Vattumannen. Saturnus är den stränge fadern som ser till så vi gör allt rätt och att vi tar ansvar, här möter han Merkurius. Så av ditt härliga flöde av tankar och idéer så får du i dag möjlighet att verkligen titta på hur du ska agera framåt.

 

Söndag 10/1

Inga transiter

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Klicka här för att läsa mer om kursen! 

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg eller titta in på mina hemsida.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.