Helena-Magdalenas astroguidning: Vecka 13!

Använd denna veckas harmoniska energier för att manifestera det du drömmer om. Sätt ord på det du vill skapa och sikta högt!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 13, 2021

Tiden 29/3 – 4/4

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Nu hoppas jag att solen strålar över oss alla och att vi får en fin och vacker påsk!

Solen strålar i Väduren och skänker eld och glöd över oss. Vi har precis haft en mäktig fullmåne i Vågen (se förra veckan) och energin dröjer sig kvar in i början av vecka 13.

Vi har en harmonisk planethimmel veckan som kommer. Himlens budbärare Merkurius laddas av energi av både drömska Neptunus och mäktiga Pluto. Så om du tycker om att tala och skriva så passa på att använda dessa härliga energier!

 

Måndag 29/3

Inga transiter

 

Tisdag 30/3

Merkurius möter Neptunus på 21* i Fiskarna. När drömska Neptunus är med på ett hörn så kan vi känna oss förvirrade och vi kan ha svårt att koncentrera oss på det som är viktigt. Så, se upp lite extra i dag så det inte uppstår missförstånd. Om du kan så ägna dagen åt att drömma dig bort och skapa nya drömmar för framtiden.

I dag möts även Venus i Väduren och Saturnus i Vattumannen i en harmonisk sextil på 11* i vartdera tecknet. Vilket ytterligare förstärker din längtan och förmåga att drömma om framtiden. Använd gärna dagen åt att göra en bucket-list eller wishing-board. Dröm stort!

 

Onsdag 31/3

I dag möter även Solen, i Väduren, Saturnus i Vattumannen i en harmonisk sextil på 11* i vartdera tecknet och förstärker möjligheterna att förverkliga det du drömmer om. Detta är en riktigt bra aspekt vad det gäller din karriär. Sikta högt nu och ta nya initiativ.

 

Skärtorsdag 1/4

Inga transiter

 

Långfredag 2/4

Merkurius, himlens budbärare, är i farten igen och denna gång bildar han en harmonisk sextil till mäktiga Pluto. Detta sker på 27* i Fiskarna respektive Stenbocken. Det gör att det är en väldigt bra dag att sätta ord på saker och ting för att nå dit du vill, med Plutos mäktiga sida så kan du verkligen manifestera det du vill. Varje gång vi säger: Jag vill, jag ska, jag tänker, jag avser och så vidare så skapar vi. Sätt ord på det du vill skapa!

 

Påskafton 3/4

Inga transiter

 

Påskdagen 4/4

Inga transiter

 

Glad Påsk på er alla!

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Klicka här för att läsa mer om kursen! 

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg eller titta in på mina hemsida.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Tidigare astroguidningar

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.