Helena-Magdalenas astroguidning: Vecka 19!

Veckan inleds med en vacker nymåne i Oxens tecken. Det vi sår vid nymånen skördar vi vid fullmånen i samma tecken, skriver Helena-Magdalena.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 19, 2021

Tiden 10/5 – 16/5

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

En ny vecka står för dörren och den börjar med en vacker nymåne i Oxen på tisdag. Vid nymånen är det en underbar tid att sikta framåt, skriva önskelista och rikta energin om vart du är på väg. Tänk utifrån att vi sår fröna vid nymånen och skördar vid fullmånen i samma tecken (fullmånen i Oxen infaller den 19/11). Denna måne bildar även fina aspekter. Torsdagens möte mellan Solen och Jupiter är ännu en höjdpunkt under veckan, ta till vara på den härliga energi som genomsyrar Kristi himmelfärdsdag.

 

Måndag 10/5

Inga transiter

 

Tisdag 11/5

I dag har vi en vacker nymåne på 21* i Oxen. Nymånen står alltid för nystarter, att så frön för det man vill ska växa. Denna måne bildar vackra aspekter till både Neptunus och Pluto. Månens fina energi till Neptunus bidrar till läkande och helande djupt inom oss. Det är en fin dag att satsa på nya drömmar och lyssna till din intuition. Månen och Pluto möts även de i en harmonisk aspekt och det gör att du också ska sikta på att ta dig framåt mot dina mål och drömmar. Du kan få hjälp av människor omkring dig att stärka din kraft. Denna nymåne har precis passerat Uranus och laddats av härliga energier av nytänkande att få gå sina egna vägar. I dag passar det perfekt att skriva ner dina önskningar för framtiden!

 

Onsdag 12/5

I dag bildar himlens budbärare Merkurius, 13* i Tvillingarna en gynnsam aspekt till Saturnus, 13* i Vattumannen. Saturnus är karmaplaneten som också symboliseras av den stränga fadern och auktoriteter så det är en gynnsam dag att sätta ord på vad du vill. Det är även en gynnsam dag att skriva på avtal och kontrakt.

I dag bildar även Mars, 11* Kräftan en harmonisk aspekt till Uranus, 13* Oxen. Mars ger drivkraft och motivation och tillsammans med Uranus frigörande tankar så kan du nu få en rejäl boost och satsa på det du vill! Dessa aspekter bidrar till en känsla av genombrott och att komma framåt. Sätt ord på vad det är du vill och använd denna härliga energi att ta nya steg i livet.

 

Torsdag 13/5

I dag möts Solen, 23* Oxen och Neptunus, 23* i Fiskarna i en härlig aspekt! Solen är livskraften och Jupiter är gurun och som bidrar med expansion, flöde och lycka! Dessutom gynnas kärleksenergin i dag! Så fånga dagen och njut av denna härliga energi, le mot livet så ler livet mot dig!

 

Fredag 14/5

Inga transiter

 

Lördag 15/5

Inga transiter

 

Söndag 16/5

Inga transiter

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Klicka här för att läsa mer om kursen! 

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg eller titta in på mina hemsida.

Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Tidigare astroguidningar

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.