Helena-Magdalenas astroguidning: Vecka 20!

Den här veckan bjuder på spirituella och drömska energier. Håll koll på vad som är dröm och vad som är verklighet. Lyssna extra noga på din intuition.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shuttertsock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 20, 2021

Tiden 17/5 – 23/5

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Under veckan som kommer vandrar Solen vidare in i Tvillingarna vilket ger en härlig, nyfiken, kommunikativ och livlig tid framåt. Framåt veckoslutet är energierna höga och märkligt spirituella och drömska. Så, det är bra att tänka på vad som är dröm och vad som är verklighet. Lyssna även extra på din intuition och kanske kan du också minnas vad du drömmer på nätterna och få ledtrådar för din egen utveckling.

 

Måndag 17/5

I dag möter Solen, 27* Oxen, Pluto som befinner sig 27* i Stenbocken i en härlig trigon. Det är en härlig och kraftfull transit som ger dig mycket kraft och makt. Den kraften gör att du har lätt för att påverka andra människor och det är bra att vara klar över vem du är och vad du vill, så kan du använda energin att ta dig framåt, framförallt i karriären.

 

Tisdag 18/5

Inga transiter

 

Onsdag 19/5

Inga transiter

 

Torsdag 20/5

I dag vandrar Solen vidare in i Tvillingarna och kommer befinna sig i Tvillingarna till 21/6. Solen i Tvillingarna skapar en härlig, kommunikativ och nyfiken energi. Det är perfekt att använda denna energi till att kommunicera, att skriva och att sätta ord på dina tankar och idéer. Tvillingarnas energi gör oss sociala och sällskapliga. Det är en perfekt tid att umgås med människor du har omkring dig, att fika med grannarna i vårsolen passar perfekt.

I dag möts Venus, 13* Tvillingarna och Saturnus, 13* i Vattumannen i en härlig trigon så det är en perfekt dag att sätta ord på dina tankar och det du vill i arbetslivet. Det skapas en känsla av samförstånd och samhörighet i relationer.

 

Fredag 21/5

I dag utmanar Solen, 1* Tvillingarna, Jupiter på 1* Fiskarna i en kvadratur, vilket kan göra att du känner dig väldigt självsäker och framåt. Solen är livskraften och jaget och Jupiter expanderar energin så i dag är det bra att praktisera ödmjukhet. Astrologens råd är att se klart på din situation så du inte tar dig vatten över huvudet.

 

Lördag 22/5

Inga transiter

 

Söndag 23/5

I dag möts Merkurius, 23* Tvillingarna och Neptunus, 23* Fiskarna i en utmanande kvadratur. Detta kan skapa en förvirrande känsla inom dig. Det är som att dröm och verklighet mixas ihop. Använd denna aspekt till att ägna dig åt att dagdrömma och inspireras, men tänk efter innan du talar för det blir lätt missförstånd.

Använd gärna dagen till att inspireras av härliga böcker, filmer eller att skriva och måla.

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Klicka här för att läsa mer om kursen! 

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg eller titta in på mina hemsida.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Tidigare astroguidningar

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.