Helena-Magdalenas astroguidning: vecka 32!

Under denna härliga vecka med Solen strålande i Lejonet har vi både Merkurius och Venus aktiva på olika sätt! Kärleken ser spännande ut och känslorna är djupa och inspirerande och det passar perfekt att visa uppskattning och skicka ett spännande ögonkast i rätt riktning. Merkurius, himlens budbärare bidrar med härliga och spännande samtal, idéer och tankar. Det är en härlig vecka på många sätt, för drömmar, för kärlek och för inspiration! 

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 32, 2021

Tiden 9/8 – 15/8

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Måndag 9/8

Inga transiter

 

Tisdag 10/8

I dag möts Venus i Jungfrun och Neptunus i Fiskarna i en opposition på vardera 22,41*. Denna transit kan skapa en vilja att försköna saker och ting, att se världen genom rosa glasögon kan man säga. Så därför är det bra att du försöker se sanningen så som den verkligen är, om något verkar för bra för att vara sant så är det säkert också det i dag. Se så klart du kan på människor i din omgivning och på det som sker. Detta är en underbar transit för skapande då inspirationen och fantasin flödar. 

 

Onsdag 11/8

I dag möts Merkurius, 28,23* Lejonet och Jupiter, 28,23* i Vattumannen i opposition till varandra. Det är en underbar energiboost som får dig att tänka stora tankar och ha stora drömmar! Kanske lite för stora dock, se till så att du inte tar på dig mer än vad som är rimligt, det är lätt att missa detaljerna nu.

 

I dag går Merkurius vidare in i Jungfrun, där trivs han som fisken i vattnet, då Merkurius styr både Tvillingarna och Jungfrun. Merkurius stannar i Jungfrun till 30/8 då han går vidare in i Vågen. Merkurius i Jungfrun bidrar med klarhet, tydlighet, strukturer och att få saker och ting gjorda! Det är en perfekt tid för att skapa bra rutiner, att ta bättre hand om din hälsa och att passa på att skriva, sjunga och att kommunicera på olika sätt.

 

Torsdag 12/8

I dag möts Venus i Jungfrun och Pluto i Stenbocken i en harmonisk trigon på vardera 24,58*. Venus kärlekens planet tillsammans med Pluto skapar passion, lust och intima känslor nu. Kärlek och närhet lockar och det är en underbar transit, som ger passionerade känslor. Denna transit bidrar även med passion och fantasi i skapande av de sköna konsterna så fånga energin och använd den till målande, skrivande, design och annat skapande.

 

Fredag 13/8

Inga transiter

 

Lördag 14/8

Inga transiter

 

Söndag 15/8

Inga transiter

 

 

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Du kan läsa mer om kursen här!


Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.