Helena-Magdalenas astroguidning: Vecka 36!

Veckan präglas av härliga trigoner mellan flera olika planeter, bland annat mellan Venus och Jupiter, vilket är en underbar trigon fylld av möjligheter, lycka, tur och kärlek!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 36, 2021

Tiden 6/9 – 12/9

 

Veckans två första dagar fylls av härliga trigoner och mitt i det har vi nymåne i Jungfrun, så wow, vilken energi denna nymåne är laddad med!

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Måndag 6/9

I dag sker det flera planetmöten på himlen! Dels bildar Venus en underbar trigon till Jupiter! Dels bildar Venus också en kvadratur till Pluto och dessutom så bildar Mars en trigon till Pluto. Starka planetmöten! Nedan kan du läsa om dom var för sig, men självklart samverkar de alla tillsammans.

Venus, Vågen, i trigon till Jupiter i Vattumannen på vardera 25*:

Detta är en av de mest härliga trigonerna! Lycka, tur, flow och kärlek kommer med denna härliga trigon. Både Venus och Jupiter befinner sig i lufttecknen, så du kan förvänta dig härliga samtal och positiva nyheter! Kärleken strålar mot dig nu!

Venus, Vågen i kvadratur till Pluto, i Stenbocken på vardera 24.31*:

Denna transit bjuder på passion och starka känslor, men också spänningar då det är en kvadratur. Känslorna är starka och kraftfulla, se till så inte dina känslor blir destruktiva och manipulativa. Ett gott råd är att sova på saken om något gör dig upprörd, så ska du se att allt lugnar sig inom dig.

Mars, Jungfrun i trigon till Pluto i Stenbocken på vardera 24.31*:

Här har vi ännu en härlig trigon. Mars som står för vår drivkraft och motivation möter Pluto som står för makt. Det är en ypperlig transit för att satsa på att komma framåt i karriären och ta nya steg mot framgång. Energin är kraftfull och passionerad i dag!

 

Tisdag 7/9

Solen, Jungfrun i trigon till Uranus, Oxen på vardera 14.39*:

Det är helt underbart att presentera ytterligare en underbar trigon! Denna gång är det Solen, livskraften som möter Uranus, som är planeten som står för plötsliga överraskningar och positiva förändringar. Så, i dag kan saker och ting ske plötsligt och många bitar falla på plats!

Nymåne 14.37* Jungfrun:

I dag är månen ny i Jungfrun och den är laddad med denna veckas härliga energier! Både Solen och Månen bildar dessutom en opposition till Neptunus i Fiskarna. Neptunus är den drömska, spirituella planeten som ger oss stark intuition och en möjlighet att se världen så som vi vill att den ska se ut! Nymånen sker i Jungfrun som står för vårt ansvar, vårt arbete och vår hälsa. Så nu är det gynnsamt att sätta upp nya mål för ditt dagliga liv, ditt arbete och för din hälsa och renlevnad.

 

Onsdag 8/9

Inga transiter

 

Torsdag 9/9

Inga transiter

 

Fredag 10/9

Venus in i Skorpionen:

I dag går kärleksplaneten Venus in i djupa, passionerade Skorpionen! Känslorna blir djupa, mer intensiva och passionerade. Venus är också planeten som styr över de olika konsterna, dessa känslor blir som en djup brunn att hämta inspiration ur. Så det ger en underbar tid för skapande. Intuitionen är stark, så använd den för att skapa balans djupt inom dig.

 

Lördag 11/9

Inga transiter

 

Söndag 12/9

Inga transiter

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

 

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Du kan läsa mer om kursen här!

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min nya webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.