Helena-Magdalenas astroguidning: Vecka 37!

Solen strålar i Jungfruns tecken och möter både Neptunus och Pluto i olika aspekter under denna vecka och senare bildar Venus och Saturnus en spänd kvadratur. Det är en fin vecka för att lyssna till din intuition och få lite tid för dig själv och att ägna dig åt det som intresserar dig.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 37, 2021

Tiden 13/9 – 19/9

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

 

Måndag 13/9

Inga transiter

 

Tisdag 14/9

I dag är oppositionen mellan Solen, 21,47* Jungfrun och Neptunus, 21,47* Fiskarna exakt. Solen står för livskraft och Neptunus för drömmar och andlighet. Kanske känner du dig lite osäker på vem du är och vad du vill. Denna transit kan skapa en känsla av osäkerhet och det är en fin tid att hitta svaren djupt inom dig. Du kan uppleva en diffus skillnad mellan vad som är drömmar och vad som är verklighet, så ta en extra koll om något verkar vara för bra för att vara sant.

 

Onsdag 15/9

Inga transiter

 

Torsdag 16/9

Inga transiter

 

Fredag 17/9

I dag har vi två händelser på planethimlen, dels en vacker trigon mellan Solen, 24,24* Jungfrun och Pluto, 24,24* Stenbocken och dels en spänd kvadratur mellan Venus, 7,20* Skorpionen och Saturnus, 7,20* Stenbocken.

Solens och Plutos transit bidrar till att du verkligen vill fördjupa dig i det som intresserar dig. Pluto ger energi till att verkligen gå till djupet med saker och ting, så det är en perfekt tid att få en djupare förståelse för diverse saker. Om det är något du behöver undersöka lite djupare så passa på nu.

Venus spända aspekt till Saturnus kan bidra till att kärleksrelationer kan bli ansträngda. Du kan behöva dra dig undan och få lite mer tid för dig själv nu. Din självkänsla kan vackla, men låt denna transit passera så kommer du på nytt uppleva harmoni i ditt liv. 

 

Lördag 18/9

Inga transiter

 

Söndag 19/9

Inga transiter

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

 

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Du kan läsa mer om kursen här!

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min nya webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.