Astroguidning vecka 11: Njut av stillheten

I veckan går Venus in Fiskarna, vilket förstärker den feminina yin-energin och bidrar med romantik, konst och vackra drömmar. På söndag möts Solen och Neptunus i konjunktion i drömska Fiskarna.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 11, 2024

Tiden 11/3 – 17/3

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Veckan som kommer är väldigt lugn på planethimlen, det är bara att njuta av stillheten i mars, för från den 25/3 och en månad framåt kommer det vara en mycket intensiv tid. Solförmörkelse, Merkuriusretrograd och mötet mellan Jupiter och Uranus i Oxen kommer vara mycket intensiv. Du kommer kunna följa de olika händelserna här.

Planeterna är samlade i Oxen – jord, Väduren – eld, Fiskarna – vatten och Vattumannen – luft och rör sig fram genom zodiaken i olika hastigheter.

 

Måndag 11/3

Venus in i Fiskarna

I dag går Venus in i intuitiva Fiskarna. Venus är de sköna konsterna, lyckans, harmonins och kärlekens planet. I känsliga och drömska Fiskarna kommer hon till sin rätt. Under veckorna hon vistas här sprids det mjuka, feminina energier och intuitionen är förstärkt. Det ger också en perfekt möjlighet för kreativ visualisering, att föreställa dig hur du vill att ditt liv ska vara då Fiskarna skänker fantasi och inspiration.

 

Tisdag 12/3

Inga transiter

 

Onsdag 13/3

Inga transiter

 

Torsdag 14/3

Inga transiter

 

Fredag 15/3

Inga transiter

 

Lördag 16/3

Inga transiter

 

Söndag 17/3

Solen konjunktion Neptunus 27* Fiskarna

Denna transit förstärker din intuition, känslighet och empati. Det bidrar till en större känslighet inom och omkring oss. Neptunus kan också få dig att känna dig osäker, förvirrad och sårbar. Det är en underbar transit om du tar vara på den genom att lätta på kraven i dag, lyssna på vacker musik, läs en bok eller titta på en romantisk film. Kärleken är mjuk och fin i dag.

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

 

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida: helena-magdalena.se

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.