Astroguidning vecka 17: Full fart framåt!

Energierna från veckans transiter hjälper oss att bocka av det ena efter det andra på att göra-listan. Struktur, drivkraft och framtidslängtan står i fokus och vi låter oss inte vänta. Nu kör vi!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 17, 2023

Tiden 24/4 – 30/4

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Under veckan som kommer så bildas det flera fina sextiler på himlavalvet. Sextiler är när det är 60* mellan planeterna och de strålar tillsammans i element som trivs ihop. De sextiler som sker i veckan sker i elementen jord och vatten. Det är Merkurius och Mars, Solen och Saturnus och Mars och Uranus som bildar gynnsamma sextiler till varandra under veckan.

 

Måndag 24/4

Merkurius, Oxen sextil Mars, Kräftan 15*

Nu när Merkurius rör sig retrograd så möter han återigen Mars i en sextil. Detta är en underbar transit för att samla ihop dina tankar, din drivkraft och motivation. Nu har du all den energi du önskar för att sätta fart mot framtiden. Skriv listor på vad du vill och vart du är på väg och sätt fart mot framtiden.

 

Tisdag 25/4

Solen, Oxen sextil Saturnus, Fiskarna 5*

Denna sextil är väldigt gynnsam för dig både privat och i arbetslivet. Sextilen mellan Solen och Saturnus hjälper dig att få gjort det som kräver lite extra uthållighet och tålamod. Den här transiten bidrar nämligen med långsiktighet, struktur och att du får saker och ting gjorda. Det är en perfekt dag att ta tag i det som har känts lite tungt för dig, för nu kommer du ha den kraft du behöver för att få det gjort.

 

Onsdag 26/4

Inga transiter

 

Torsdag 27/4

Inga transiter

 

Fredag 28/4

Inga transiter

 

Lördag 29/4

Mars, Kräftan sextil Uranus, Oxen 18*

Detta är en härlig sextil som ger en känsla av att du vill ha spänning i livet genom att uppleva spännande möten och platser. Det är en perfekt dag för att göra olika förändringar och snabbt går det! Uranus står för plötsliga händelser så impulsiviteten är hög i dag. Passa på att göra något kul i dag.

 

Söndag 30/4 Valborgsmässoafton

Inga transiter

 

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.


Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida: helena-magdalena.se


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.