Astroguidning vecka 28: Spännande glimtar av framtiden

Nu byter två av de personliga planeterna tecken då Mars går vidare in i Jungfrun och Merkurius in i Lejonet. Dessutom bildas både en härlig trigon och en sextil så denna veckan har en lätt, lekfull och positiv energi.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 28, 2023

Tiden 10/7 – 16/7

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

 

Måndag 10/7

Mars in i Jungfrun

I dag går drivna och eldiga Mars in i Jungfrun. Mars står för drivkraft, motivation och handlingskraft och Jungfrun tycker om ordning och reda och har också en underbar omtänksam och serviceminded energi. Så du kan känna en stark motivation att ge service åt människor, att hjälpa och ge omsorg. Mars vill framåt och Jungfrun vill ha fokus på detaljer så här vill det till att inte låta denna transit bli stressande. Mars i Jungfruns energi är även perfekt för att ta tag i din hälsa och din dagliga motion.

Merkurius, Kräftan trigon Neptunus, Fiskarna 23*

Detta är en underbar transit som blandar Merkurius mentala förmåga med Neptunus intuitiva och drömska värld. Din intuition är väldigt stark och tydlig nu. Det är en underbar dag att skriva, sjunga, måla och skapa.

Merkurius, Kräftan opposition Pluto, Stenbocken 29* 

Samtidigt så möter Merkurius också Pluto i en opposition, vilket ger kraft åt dina ord och dina skapelser. Även denna transit förstärker intuitionen, så lyssna till din inre röst lite extra nu.

 

Tisdag 11/7

Merkurius in i Lejonet

I dag går kvicka lilla kommunikationsplaneten in i kreativa, eldiga Lejonet där han kommer trivas perfekt under kommande veckor. Det ger en härlig, lekfull och extrovert energi efter de djupa känslor som veckan började med. Så passa på att använda dina kreativa gåvor under kommande veckor. Sätt ord på vad du önskar!

 

Onsdag 12/7

Inga transiter

 

Torsdag 13/7

Inga transiter

 

Fredag 14/7

Inga transiter

 

Lördag 15/7

Solen, Kräftan sextil Uranus, Oxen 22*  

Helgen genomsyras av en härlig energi då Solen och Uranus strålar tillsammans. Med Uranus spännande energi så kan det bli spännande möten som får dig att tänka utanför boxen. Kreativiteten gynnas ytterligare av denna transit och du kan längta efter att prova det du inte gjort tidigare. Du kan få spännande glimtar av vad du vill göra i framtiden. Din längtan efter självständighet och frihet ökar.

 

Söndag 16/7

Inga transiter

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.


Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida: helena-magdalena.se

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.