Astroguidning vecka 47: Vilja, motivation och drivkraft

Veckan får en riktigt härlig start då Solen möter Pluto. Detta ger oss ordentligt med energi som hjälper oss att få saker och ting gjorda. När Solen senare fortsätter in i Skytten får vi en ytterligare skjuts framåt, drömmer stora drömmar och ser livet ur ett större perspektiv.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan

Vecka 47, 2023

Tiden 20/11 – 26/11

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Solen och Mars rör sig tillsammans över himlen nu. En efter en lämnar de Skorpionen och går in i Skytten där de bildar transit till Saturnus i Fiskarna. Så veckan som kommer är fylld av vilja, motivation och drivkraft som du har hämtat djupt inom dig de senaste veckorna. Nu längtar du efter att sätta full fart i livet och då kommer Saturnus och utmanar dig. Men Saturnus begränsade inverkan har snart passerat och då återvänder den härliga Skytten-energin.

 

Måndag 20/11

Solen, Skorpionen sextil Pluto, Stenbocken 29.57* 

En kraftfull och härlig transit inleder veckan. Solen i djupa Skorpionen bildar en sextil till kraftfulla Pluto i Skorpionen. Denna transit ger dig en oerhörd kraft och långsiktighet för att lyckas med det du önskar genomföra. Passa på att få saker och ting gjorda.

 

Tisdag 21/11

Inga transiter

 

Onsdag 22/11

Solen går in i Skytten

Solen har nu rört sig genom djupa, intuitiva Skorpionen i flera veckor. Det. Har bidragit med stark intuition och en introvert kraft inom dig. Nu växlar energierna när Solen går in i det flexibla eldtecknet Skytten. Skytten som styrs av Jupiter får dig att bli mer extrovert, drömma stora drömmar och sikta mot stjärnorna. Skytten manar dig till att hitta din livsvision och att vara i ditt högre medvetande, att se ditt liv ur ett större perspektiv.

Mars, Skorpionen sextil Pluto, Stenbocken 28* 

Nu är det Mars tur att bilda sextil med Pluto, precis som Solen gjorde i måndags. Denna transit är väldigt lik den som Solen och Pluto bildade. Den ger dig kraft, styrka, motivation och mod.

 

Torsdag 23/11

Solen, Skytten kvadratur Saturnus, Fiskarna 0.49* 

Solen hinner precis gå in i Skytten där det bildas en kvadratur till Saturnus i Fiskarna. Denna transit kan leda till utmaningar för dig. Det är som att ditt tålamod sätts på prov nu. Solen i Skytten vill röra sig lätt framåt men Saturnus begränsar dess energi. Låt dagen passera snart är denna lite dystra energi över.

 

Fredag 24/11

Mars går in i Skytten

Nu är det Mars tur att följa efter Solen in i Skytten. I Skorpionen har Mars skapat en stark motivation djupt inom dig, det är som att du kommit i kontakt med djupa känslor vilka bidragit med att känna efter vad du verkligen vill. Nu när Mars går in i Skytten så får all denna motivation utlopp och du kan känna dig väldigt entusiastisk och driven. Så ta nya steg i livet.

 

Lördag 25/11

Mars, Skytten kvadratur Saturnus, Fiskarna 0.54*

Så, då var det dags för Mars och Saturnus att utmanas i kvadratur, precis som Solen. Precis som med Solens transit till Saturnus så kan denna transit ha en hämmande och begränsande effekt. Mars som vill driva på framåt för snällt rätta sig efter Saturnus begränsningar. Det är en bra dag att göra långsiktiga planer och att ta ansvar för situationer som du kanske har undvikit att ta tag i.

 

Söndag 26/11

Inga transiter

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida: helena-magdalena.se

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.