Astroguidning vecka 6: Spännande tankar, idéer och nyheter

Veckan bjuder på kärleksfulla energier och våra tankar får kraft och intensitet. Ägna dig gärna åt kreativt skapande eller sjunk ner i en spännande bok eller tv-serie med mystiska inslag.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 6, 2023

Tiden 6/2 – 12/2

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Veckan börjar med två härliga sextiler som ger gynnsamma energier, både mentalt och känslomässigt. Kreativa idéer och skapande är väldigt gynnsamt.

Längre fram i veckan möts Merkurius och Pluto och det blir ett härligt djup i tankar och samtal. Därefter går Merkurius vidare in i nytänkande Vattumannen och det blir flera veckor med spännande tankar, idéer och nyheter.

 

Måndag 6/2

Merkurius, Stenbocken sextil Neptunus, Fiskarna 24*

Detta är en härlig transit som stimulerar tanke och känsla. Det är en underbar transit för kreativitet och skapande. Härliga idéer avlöser varandra, så passa på att skriva, sjunga, tala och måla i dag.

 

Tisdag 7/2

Inga transiter

 

Onsdag 8/2

Venus, Fiskarna sextil Uranus, Oxen 15*

Veckan bjuder på ännu en härlig sextil och denna gång är det mellan Venus och Uranus! Det är en spännande transit och det är kärlek i luften. Du kan träffa någon med en annan bakgrund än du själv. Intressanta samtal uppstår i dag. Om du är kreativ så kan du få spännande idéer om vad du vill skapa.

 

Torsdag 9/2

Inga transiter

 

Fredag 10/2

Merkurius konjunktion Pluto på 29* Stenbocken

Denna transit ger kraft och intensitet åt våra ord och tankar. Det kan också ge ett mer hetsigt temperament, tänk på att dina ord är mer kraftfulla än vanligt. Det ger också en längtan efter att fördjupa dig i olika spännande ämnen. Passa på att se en serie eller lyssna på en bok, gärna med mystik, hemligheter, passion och drama.

 

Lördag 11/2

Merkurius går in i Vattumannen

I dag går Merkurius in i Vattumannen, där han trivs väldigt bra. Så det blir en härlig, social tid under några veckor med många spännande samtal, idéer och nytänkande.

 

Söndag 12/2

Inga transiter

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen eller i Näras dagshoroskop och veckohoroskop.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

Näras shop kan du köpa min bok "Lev din kraft"


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.