Anna Strandlind: Änglar och fåglar samarbetar

Många uppfattar fåglar som en hälsning från Andra sidan. Anna berättar här om hur änglar och fåglar samarbetar i största kärlek. Kanske är fåglarna förklädda änglar.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Varje gång du märker att en fågel kanske ”pockar” på uppmärksamhet eller du ser en fjäder ligga framför dig precis där du står, då kan du vara säker på att änglarna ligger bakom dessa ljuvliga möten. Som du kanske tänkt på så avbildas änglar med fjädrar och vingar och jag tror att det finns en anledning till det. Att ha en översikt, ett vakande öga, det är ju det änglarna – precis som fåglarna – ger oss. Så ett ständigt samarbete sker.

 

När du är med fåglar, eller lägger märke till dem, så kan du känna änglarnas energi nära dig. Änglar integrerar med dessa ljuvliga varelser. När du bryr dig om fåglar och deras närhet så öppnar det upp något inom oss.

Var rädd om fåglarna runt dig, de är ”förklädda” änglar vill jag påstå. Deras glädje och energi kommer att betyda mycket om du ser dem. Mata dem och ta dig en stund att uppskatta dessa skönsjungande varelser. Alla kanske inte sjunger så fint, men har annat att bjuda på om du ser hur de rör sig, deras färger och olikheter. Jag älskar kråkor och skator som du kanske redan vet. De är smarta, påhittiga och roliga.

 

Jag ska berätta vad som hände min syster Viktoria några månader innan hon gick över till Andra sidan förra året. Min syster och jag stod varandra nära och gör det fortfarande…

Vi kunde prata om vad som helst. Hon berättade ofta om duvan som satt utanför hennes fönster på en stolpe när hon var riktig dålig. Hon beskrev denna duva så tydligt och det var samma duva varje gång. Hon sa också att denna duva kom med en tröst och ett lugn. Hon kände det när hon låg så sjuk i sin säng. Det betydde mycket för henne. Hon berättade också ända in i slutet att duvan var med henne. Visst är det vackert?

Varje gång en duva kommer mig nära så vet jag vem det är – min ”änglasyster” ­– och jag är enormt tacksam för det.

 

Hon ville ha en duva på sin gravsten eller ristad i stenen, så det fick hon. Denna duva är på något sätt helig för mig. Den förknippas med frihet, kärlek och healing. Allt det som min syster är… För hon är evig godhet och kärlek.

Ta vara på varandra och ta inte någon för givet, visa din uppskattning precis som våra änglavänner gör.

 

Varmaste kramen från mig,

Anna

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.