Anna Strandlind: Våga tro på en förändring!

Att inte trivas med sitt arbete, att längta efter att få göra något annat som skapar större mening i livet… Ja, att ta steget till förändring kan vara svårt, men Anna ger kloka råd!

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Jag träffar många människor via mitt arbete som vägledare och medium, som inte trivs på sina jobb och känner en hopplöshet eller oro. Det är inte ovanligt att många stannar kvar ändå, på grund av trygghet och för att man inte vet vad man kan eller vill göra istället. Det kan bli ett försvar för att ”slippa” ta ett steg i rätt riktning. Jag tror vi alla kan känna igen oss i detta, jag har själv varit i den situationen. Det är inte alltid lätt att bryta sig ur ett invant mönster när känslan av trygghet tar över situationen. Många gånger tror vi att det är det bästa, fast det inte är så.

 

Har du varit med om att du under en längre tid känt mer motstånd än glädje till ditt arbete? I så fall så är det tecken på att du kanske ska börja tänka i nya banor och sätta igång att agera för att göra något annat. Ja, det kan vara svårt. För att förändra krävs en förändring. Samma spår och vanor ger samma resultat. Det vet vi ju, men det kan vara svårt att förändra det i livet som har blivit en vana.

 

Den första utmaningen är att gå emot sin rädsla. Rädsla är ingen sanning, utan rädsla ska vi bemöta. Ställ den här frågan till dig själv när du vill skapa en förändring: ”Vilken är min rädsla och vad är det som hindrar mig att försöka tänka i nya banor?” Oftast hittar vi inga bra svar, det är lätt att skylla på tid eller pengar.

Men det kostar aldrig något att söka eller att tro på att vi kan förändra vår arbetssituation. Jag vet att våra änglar och guider är med och hjälper oss till förändring när vi behöver det. När vi har känt oro ett tag för vårt arbete eller när vi vantrivs, då är de med oss och ger oss signaler via våra sinnen och vår intuition.

Har du tänkt på att det kan vara ett högre syfte som gör att du känner en frustation? Att syftet är att ”heja på dig” för att skapa en förändring. Att du är unik och att våra hjälpare inte bara ser dig och ett ”jobb”. Andevärlden vill att du ska ha ett arbete som du verkligen vill ha och känner dig lycklig med.

Jag tror att vi ibland förminskar oss själva och våra förmågor. Här delar jag med mig av en bön som ärkeängel Uriel kan hjälpa dig med i ditt yrkesliv. Uriel är ljusets ängel som ger oss inspiration och öppnar upp vår kreativitet:

 

”Tack ärkeängel Uriel för att du hjälper mig med denna förändring när det gäller mitt yrkesliv och ser till mitt bästa i mina yrkesval. Jag känner mig välsignad när du ger mig vägledning och ser fram emot att uppleva meningsfullhet och lycka i mitt arbete.”

 

Be så ska du få…

 

Varma kramar från mig

Anna

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.