Anna Strandlind: Bli sann mot dig själv

Visst ska vi hjälpa andra. Vi mår vi bra av att vara behövda. Men du ska också säga nej ibland, för din egen skull. Det är viktigt att du orkar och får bra balans i livet.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Om någon ber oss om hjälp så ”berättar” vår intuition om vi ska säga ja eller nej, kroppen vägleder oss till rätt svar. Vi växer inte, utvecklar oss inte om vi säger ”ja” till allt. Om vi är sanna mot oss själva, då behåller vi också en hög nivå och kan vara en förebild för andra hjälpare. Om vi struntar i vår integritet tappar vi oss själva på vägen, men om vi behåller den så kan vi hjälpa fler på rätt sätt och då blir det en fin gåva som ger energi åt båda håll. Till mottagaren och till oss själva. Det är då vi verkligen hjälper.

Jag som medium och djurkommunikatör får enormt mycket förfrågningar från personer som behöver hjälp i olika situationer och jag vill hjälpa mycket, annars hade jag inte velat jobba med detta. Mitt syfte är att hjälpa och tjäna andra människor och djur, vara en länk från andevärlden och förmedla. Jag vill förändra till det bättre och min största önskan är att få en helare värld.

Men för att kunna förändra till det bättre och hjälpa andra, krävs det att jag tar hand om mig själv, min kropp och själ, min mentala kraft. Att jag vet vem jag är och vad jag står för. Då blir jag klarare i mina budskap.

Detta är inte alltid lätt, för våra liv är en resa med allt vad det innebär.

Vi lär oss hela tiden och vi utvecklas om vi vill. Eftersom vi människor är sensibla vill vi också känna oss behövda och tillfredsställa andras behov, finnas till hands. Det är något positivt, men inte om det dränerar oss själva på energi. Om vi känner oss för utmattade för att hjälpa andra, förlorar vi vår egen integritet. Då är vi kanske inte den hjälpare vi vill vara. Om vi däremot börjar respektera våra känslor och energinivåer – vad vi orkar, kan och vill hjälpa till med – då skapas en inre balans och kärlek.

Glöm inte att våra änglar också kan hjälpa oss genom bönens kraft. Du kan be helande böner om andra och ge din omtanke och kärlek även på det sättet. Våra änglar hjälper och vägleder oss via vår intuition, så lyssna på den. Att sätta gränser kan innebära att säga ”ja” ibland och säga ”nej” till något annat.

 

Varma kramar från mig,

Anna

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.