Anna Strandlind: Bra mat höjer din andliga frekvens!

Mat och andlighet hör ihop, menar Anna. Rätt kost hjälper oss att höja vår frekvens och energi och ger även ett friskare liv. Ett gott exempel är gurkmeja mot värk och inflammation.

Att hitta en balans i vår kropp och själ handlar mycket om att ge oss rätt förutsättningar i livet, med långsiktighet. Det är då vi bygger upp vår energi och ger oss själva den kärlek vi är värda och som vi bör ha. Det finns så mycket dolda, läkande krafter i viss mat som vi inte är medvetna om eller tänker på, men även mat som ger oss sjukdomar och stressar vår kropp.

 För mig hör mat och andlighet definitivt ihop! När vi äter bra kost kan vi uppleva ett förhöjt medvetande. Vår kropp, själ och ande skapar en process och börjar höja vår frekvens och energi. Våra sinnen stärks och vi har lättare för att lyssna på vår magkänsla och intuition. Vi kan bygga upp tilliten till oss själva och tolka saker och ting på ett tydligare sätt.

 Vi får helt enkelt rätt bränsle för att leva ett så bra liv som möjligt! Och framför allt så skapas mer glädje och energi inom oss. Vi undviker sjukdomar och håller oss friskare.

 Gurkmeja är en ingefärsväxt som länge använts inom folkmedicinen. Den stärker vårt immunförsvar och har antiinflammatoriska egenskaper.

Gurkmeja verkar på allt i kroppen som är inflammerat och även där vi upplever smärta, sägs det. Om du är förkyld eller känner halsont, om du har jobbat mycket och känner dig kraftlös är det jättebra att ha gurkmeja i maten, te, juice eller att äta som den är. Växten är också bra att äta efter träning, eftersom den har en positiv verkan på muskler och leder.

 Visst är det fantastiskt vad Moder Jord kan bidra med! Naturen hjälper oss till ett bättre mående och vi kommer närmre vårt andliga uppvaknande!

Varm kram!
Anna

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.