Anna Strandlind: Denna kärlek till djuren!

Familjen Strandlind har fått en ny familjemedlem, lille Laban. Valpen bjuder på lekfullhet, kärlek, närvaro och glädje. Ja, Anna vet att vi har mycket att lära av djuren.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Jag har skaffat mig en hundvalp och min nya vän heter Laban. Så söt och charmig. Det är svårt att beskriva i ord vad denna valp och mina andra djur ger mig i glädje och kärlek. Känslorna är så levande och inget jag tar för givet.

Mina andra två hundar heter Bruse och Kaisa. Rasen är portugisisk vattenhund. Bruse är elva och Kaisa sex år. De är så fina mot Laban. Bruse är gammal, men han är som en ung hund i sinnet. De leker mycket tillsammans och det är så sött när de sover alla tre i samma bädd. Det är en njutning att bara få vara en del av deras liv.

 

Änglar älskar djur, de vill att vi ska känna av deras energi och samarbeta med dem. Jag är så tacksam att änglarna hjälper djuren på deras väg i livet. Tänk om vi alla gjorde det…

Ärkeängel Ariel står närmast djuren och hon ger dem kärlek om vi ber henne. Vi människor kan också hjälpa djuret genom att lägga våra händer på djuret som vi vill hjälpa, be att det högsta, goda ljuset ska flöda från himlen till djuret. Du kan ha full tillit att djuret kommer att må bättre.

Det är också så att denna ängel ger oss band till vissa djur som vi kan tycka slumpmässigt dyker upp i våra liv. De är vägledda till dig.

Jag hade inte tänkt att skaffa en valp, men så dök den här lille killen upp i flödet gång på gång på Facebook. Ägaren till de nyfödda valparna jobbar på Tarotguiderna, där jag är chef.

Jag drogs till Laban, men tänkte att ”Nej, jag ska inte ha en valp!” Jag kunde inte släppa honom. Sedan mediterade jag och fick kontakt med ärkeängel Ariel och jag kände starkt att vi skulle ha honom. Då bestämde vi i familjen oss, men ett stort problem är att min man är väldigt allergisk. Och våra andra hundar är ”allergivänliga”.

 

Jag bad ärkeängeln om hjälp eftersom jag hade fått till mig så starkt att vi ska ha valpen, jag litade på att de skulle fungera. Det gjorde det! Tacksamhet och stor glädje. Nu sitter jag här och har blivit ”mamma” på nytt, hihi! Inte bara det, livet är nytt, spännande, lekfullt och kärleksfullt för denne lille Laban. Och jag ska berätta en sak, det är det för mig också!

Lekfullheten och glädjen är stor! Kanske är det jag som ska lära mig något av valpen? Jag tror att vi alla tar livet på för stort allvar emellanåt. Djuren kommer för att lära oss att vara närvarande, att glädjas, samarbeta och leka mer än vad vi gör. Alla mina djur tillför detta i mitt liv. Ja, livet kan vara ganska enkelt och lille Laban påminner mig om det.

 

Varmaste kramen från mig och Laban!

Anna

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.