Anna Strandlind: Har du rätt attityd?

En enda människa kan förändra mycket i världen genom att ha rätt attityd, skriver Anna och tar Dalai Lama som exempel. Vi kan alla förändra genom att ha en bra attityd.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Vi människor tycker och tänker olika saker om allt möjligt i livet. Vår attityd speglar våra resultat i livet. Vad är då attityd? Jo, det är tanke, känsla och handling tillsammans. Våra tankar och känslor i kombination som i uttryck blir våra handlingar. Detta skapar vår attityd till saker och ting.

För att ändra sin attityd behöver vi alltså ändra våra tankar och känslor. Dina känslor svarar alltid på dina tankar, oavsett om de är positiva eller negativa. Dina känslor är ditt undermedvetna.

Alla dina känslor och handlingar går via din kropp och ger uttryck från kroppen. Du är en ren vibration, allt är energi och detta tillstånd vibrerar du från din kropp och sänder ut. Många tror att attraktionslagen är den primära lagen, men det stämmer inte. Det är vibrationslagen. Universum svarar dig utifrån den vibration du befinner dig i. Alltså vad du känner. Bra attityd-vibration är lika med goda resultat, och tvärtom ger dåliga resultat.

Vi människor har fått gåvan att kunna tänka. Vi kan tänka om och skapa bra attityd och vibration. Vi har möjlighet att kunna välja positiva eller negativa tankar. Alla våra tankar, varje sekund, är vibration. Är du medveten om vad du tänker?

Många tror att vi ska börja att ha en bra attityd till andra och försöker vara till lags och följa andras mönster. Men det är inte god attityd det handlar om då. Det är fel attityd, för då lyssnar vi inte på oss själva. Vi ska alltid börja med oss själva! Vår attityd till oss själva är grunden för att skapa en god attityd till andra och få goda resultat. Hur är vi mot oss själva? Är vi vår egen bästa vän? Älskar vi oss själva?

Vår självbild går hand i hand med vår attityd. Våra liv är en reflektion av vår attityd. Det vi kan göra är att ställa oss frågan i olika situationer: ”Är mina tankar och känslor i linje med varandra? Är min attityd bra nu när jag upplever det här?” Om inte har du chansen att ändra dina tankar, för då ändras dina känslor. Du handlar annorlunda och skapar en bättre vibration som i sin tur leder till bättre resultat. Vill vi vinna stort i livet, oavsett vad det gäller, så ska vi träna på att ha en bra attityd. Alltid börja med vår egen attityd och sluta skylla på andra.

En enda människa kan förändra! Se på Dalai Lama, Thomas Edison, Jesus, de och många andra har förändrat genom att ha rätt attityd. Så visst kan du och jag påverka vår värld genom att vi börjar med att ha rätt attityd.

 

Varma kramar från mig,

AnnaSignatur.jpg

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.