Anna Strandlind: Jungfru Marias starka kraft

Det sägs att Jesu moder, jungfru Maria, står nära ärkeänglarna Mikael och Gabriel. När Anna Strandlind tillber Maria, fylls hon av kärlek och trygghet. Hon vet att Maria är nära.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

I den andliga och mediala världen pratar många om änglar och ärkeänglar, men vet du att jungfru Maria har en stark och fin förbindelse till änglarna? Jag har fått till mig att hon står nära ärkeänglarna Mikael och Gabriel. Hon är väldigt skyddande, precis som dessa ärkeänglar.

 

När vi tänker på Maria så kanske vi associerar henne enbart med kristendomen eller den katolska kyrkan. Men hennes närvaro och energi är inte kopplad till någon speciell religion. Alla kan tillbe henne och bli hörda. Hon har ett starkt band framför allt till mammor och barn, men alla kan ta del av hennes kraft. Jag upplever att hennes ljus och kärlek är stark när jag åkallar henne. Hennes energi är varm.

Hon vill att vi ska finna harmoni och frid i våra hjärtan.

 

Maria vill ge oss styrka i våra relationer och vara med och skydda oss. Hon vill också att vi ska lita på vår känsla och be henne om skydd.

Jag tillber alltid Maria när jag ska vägleda andra, och framför allt när jag ska hjälpa barn i mitt mediala och andliga arbete. En gång när jag mediterade och bad henne komma till mig, fylldes hela jag av så kärleksfull och trygg känsla.

Jag vet också att då jag var orolig för mitt ena barn, kom hon så tydligt till mig att jag blev tårögd. Därefter spred sig ett lugn. Jag förstår att hon har ett nära samarbete med de båda ärkeänglarna. Min oro försvann den dagen och allt löste sig. Jag hade nog oroat mig i onödan. Som förälder kan man ju göra det ibland.

 

Hon visar sig för mig i en stark känsla av trygghet och jag känner mig omhuldad. Ett lugn sprider sig i min kropp när hon är nära mig. Jag upplever också en oerhört snäll och godhjärtad känsla. Tänk dig den godaste människa på jorden, hur skulle du uppleva en sådan person? Så känns det för mig när Maria är mig nära.

 

När jag är i kyrkor så dras jag alltid till Maria som är avbildad där. Det finns så många människor som tackar och ber till henne i kyrkan, och jag kan förstå det. Hennes bild sprider lugn och fridfullhet.

 

Här får du en bön som du kan be till Maria. Be på ditt eget sätt, du blir alltid hörd:

 

”Tack Maria för din skyddande och helande kraft och för att du hjälper mig att ge mina barn och andras barn frid och kärlek. Jag är evigt tacksam för ditt skydd och trygghet. Jag släpper min oro som förälder och släpper in dig i mitt hjärta, och jag känner mig trygg att du skyddar mina barn. Tack från mitt hjärta.”

 

Varmaste kramen från mig,

Anna

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.