Anna Strandlind: Lämna ett kärleksfullt avtryck

Stanna upp och ge en komplimang till någon som du möter. Lyft en annan människa och njut av att vara i ett skönt flöde av värme och kärlek. Vi finns för varandra.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Att ge kärlek och uppskattning till andra i alla möten gör att vi förgyller tillvaron för många. Allt är energi och när vi ger kärlek till andra höjer vi oss själva. Allt är ett. Att må bra och ge andra denna känsla, skapar överflöd.

Jag tycker att vi borde lämna alla de som vi kommer i kontakt, med något som berikar dem. Som mer beröm, ett gott intryck och känslan av att ha blivit rikare i sitt liv. Tänk om alla i hela världen gjorde det under en vecka? Oj, då skulle världen förändras! Eller vad tror du?

Stanna upp vid kassörskan, intill kaffemaskinen eller var helst du möter någon och ge en komplimang utan att vara inställsam. Något som inspirerar och förhöjer den personen. Du ska mena det, annars är det inte äkta. Det går alltid att se det goda i alla människor, om vi väljer att göra så. Varje människa har något gott i sig. Lyft fram det personen gör bra. Du kommer att hamna i ett fantastiskt flöde och hela din värld förändras till det bättre. Det är en av de viktigaste sakerna jag lärt mig i livet. Att bli rik i min själ ger en innerlig känsla. Överflöd finns för oss alla.

Du blir inte rik av att göra vissa saker, du blir rik av att göra saker på ett visst sätt. Din attityd är avgörande, ditt unika sätt. Vill du förändra saker och ting, räcker det inte att prova en gång. Fortsätt, ge inte upp. Bestäm dig för att varje dag blir en bättre dag. Det som var bäst igår, behöver inte vara bäst idag. Bestäm dig för att bli effektiv. Det finns alltid ett bättre sätt och utveckling i allt. Men jaga aldrig, utan var effektiv med det du vill ha i ditt liv. Det är stor skillnad.

Ibland när jag känner mig lite hängig brukar jag hjälpa någon annan, för att jag vill. Det höjer min energi att se andra att må gott. Vi människor behöver varandra och vi ska inte vara rädda att be om hjälp. Människor är väldigt hjälpsamma om vi bara släpper in dem. Att både ge och be om hjälp är det bästa, för vi har varandra. Glöm inte det.

Varm kram,

AnnaSignatur.jpg

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.