Anna Strandlind: Magiska ritualer

Skapa ditt eget kärleksfulla altare, tänd ljus och be om änglarnas, universums och moder jords helande och kärleksfulla kraft. Sedan är du redo för din magiska ritual.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Vet du att alla magiska ritualer utgår från att det finns en övertygelse att skapa och få det man önskar? Denna övertygelse är enormt viktig för att din önskan ska bli sann.

Häxor var för tusentals år sedan kända som magiska helare, då användes växter som medicin för att göra människan friskare och mer välmående. Häxorna var också nära djuren och levde i samklang med moder jord. De utförde ritualer som var enormt läkande och beskyddande. De hade en stor andlig kraft och många av häxorna förr, jobbade på samma sätt som dagens medier gör, med ändamålet är att hjälpa och vägleda människor men också att få kontakt med andra sidan.

När man blev sjuk förr så sökte man upp en häxa och kunde få hjälp med olika läkande örtblandningar och förebyggande skyddsritualer. Förr ansåg många att magi och ritualer inte var gott för människan utan av ondo, ändå så är mycket av kunskapen och expertisen nedskriven och används än idag som helande mediciner.

Det ansågs också, framför allt i den kristna religionen, att om man kunde hävda att magi fanns så gick man emot Gud, det fanns inget som var mäktigare än just Gud. Det var inte rätt enligt kristendomen att göra så. Många häxor brändes därför på bål och de ansågs vara orena och onda, så hemskt!

Häxorna räddade många liv och gjorde mycket gott för människor, djur och moder jord. Vi har mycket att lära från urtidens häxor. Deras ritualer används fortfarande och magin kring moder jords kraft är magisk!

För att skapa en magisk ritual är det viktigt att din intention och intuition arbetar tillsammans, och som jag skrev i början så gäller din övertygelse om att du får eller redan har det du önskar. Det finns ingen begränsning när du gör en magisk ritual i dina tankar eller känslor. Du skickar din energisignal till universum och det skapar ett frö i ditt undermedvetna.

Det är väldigt viktigt att du är tydlig med vad du önskar och att du gör det i stor kärlek. Det är dig det gäller och ingen annan. Du ska ej be för någon annan, för var och en bestämmer själv i sin ritual.

Skapa ett kärleksfullt altare, lägg dit saker som du älskar och som ger dig kärleksfull energi. Om du önskar något speciellt så lägg dit saker som attraherar det du önskar. Tänd ljus och be om änglarnas, universums och moder jords helande och kärleksfulla kraft och sätt sedan igång med din magiska ritual. Det finns inga begränsningar så tänk och känn stort! All kärlek och lycka till dig!

 

Varma kramar från mig,

Anna

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.