Ta emot ärkeängel Jeremiel – för inre frid och tillit

Han är en ärkeängel som hjälper dig att göra de förändringar som är bäst för dig. Vid svåra utmaningar skapar han frid i ditt inre. Välkomna ärkeängel Jeremiel!

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Ärkeängel Jeremiel upplever jag som stark, han vill få oss människor att reflektera och rannsaka oss själva. Han vill att vi ska se vår egen storhet och ta bort sådant i livet som inte är bra för oss. Hans namn betyder Guds nåd och nåd kan innebära flera saker, till exempel att vara förlåtande och visa medkänsla, men också att vi ska tjäna andra och visa förståelse för olikheter.

LÄS ÄVEN: Välkomna ärkeängel Metatron i ditt liv: Så här kan han hjälpa dig

Ibland kan vi fastna i tankar och fundera mycket på vad vi vill och behöver i våra liv. Det är viktigt såklart, men vi behöver också tänka och agera utanför oss själva och ställa oss frågan: Hur kan jag hjälpa andra? Jeremiel hjälper dig att göra rätt förändringar, det du behöver för att leva ett så bra liv som möjligt. Denna ärkeängel hjälper dig att uppleva inre frid och tillit. Speciellt vid svåra utmaningar.

Ibland kan det vara bra för oss att se över våra liv, att meditera kring förändringar. Här får du en bön som kan göra dig fri från destruktiva mönster:

”Tack ärkeängel Jeremiel för att du hjälper mig att se det jag behöver släppa, det som inte gynnar mig och andra. Jag tar emot friheten och befriar mig själv nu, tack för att jag är älskad!”. För att stärka det du önskar och bli av med det som tynger dig kan du också säga: ”Tack för att jag tar emot all kärlek nu, för bara kärleken är sann och verklig”.

LÄS ÄVEN: Få kontakt med Ärkeänglarna: 8 affirmationer att ta hjälp av

Våra ärkeänglar hjälper oss verkligen om vi är öppna för att ta emot dem. Jeremiel ger oss positiv kraft att skapa en god inställning till oss själva och andra. Han hjälper oss också att visa barmhärtighet. Jag brukar be honom om hjälp när jag vill tjäna andra mycket och känna frid. Även vid utmaningar. Och jag får hjälp.

Sätt dig nu ner och be Jeremiel komma till dig. När du är avslappnad och lugn tar du emot honom på ditt sätt. Alla upplever vi våra ärkeänglar på olika sätt, så ha tillit. Du är alltid hörd. Var öppen för att ta emot tecken. All lycka till dig.

Varma kramar från mig,

AnnaSignatur.jpg

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.