Öva på att prata med änglarna – lär dig tolka deras signaler

När du står inför ett val, kan änglarna hjälpa dig att fatta rätt beslut. Ja, de kan även påverka dina levnadsvanor för att du ska må bra. Änglarna ger dig villkorslös kärlek.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Vår mediala och intuitiva medvetenhet förbättras om vi tar hand om grundläggande behov som mat, träning och sömn. Änglarna försöker påminna oss om detta, utan att döma oss på något sätt. De vill helt enkelt att vi ska må så gott som möjligt, för de älskar oss villkorslöst.

Om vi äter mat med för mycket kemikalier, socker och annat onyttigt, om vi sover för lite och dåligt och motionerar sällan så sänker det våra energinivåer. Men om vi äter och sover bra samt motionerar, då väcker vi våra inre och yttre sinnen och då upptäcker vi att vi kan tolka änglarna bättre.

LÄS ÄVEN: Änglarna har guidat Charlotte hela livet: ”För mig är de allt”

När du ber om änglarnas hjälp kommer du att märka att de hjälper dig leva på ett sätt som passar dig och som gör att du mår bra. Vi är alla olika, vi lever inte likadant, så det som är rätt för dig behöver inte vara rätt för någon annan. Däremot de grundläggande saker som jag skrev om i början, bör vi alla försöka hitta ett så bra förhållningsätt till som möjligt.

Lyssna på signaler som ”nej” och ”ja” när du står inför ett val. Hur känns det i din kropp om du ställer frågan till änglarna? Upplever du att du ”höjs” så kan det vara ett ”ja”? Om du känner dig lite låg efter att du ställt frågan, så kan det vara ett ”nej” till svar.

Prova dig fram i konversationen med änglarna. De är dig väldigt nära, så lita på din känsla.

LÄS ÄVEN: Agneta överlevde fallet från vinden: ”Ett helt team av änglar hjälpte till”

Det är faktiskt så att änglarna är ganska envisa, ha ha! Om de säger åt dig att ändra levnadssätt eller förändra saker och ting, så ger de sig inte. Du kommer att uppleva tecken och tankar om förändring som återkommer tills du sätter igång. Däremot har du en fri vilja, så beslutet ligger hos dig själv. Men änglarna kommer fortsätta att påminna dig, för de vet vårt högsta bästa.

Det viktigaste är att fortsätta att öva när det gäller all kommunikation med våra änglar. Vi bygger upp vårt självförtroende på detta sätt. Bli inte besviken om du inte får de svar från änglarna som du förväntar dig, eller svar direkt. Försök att se det som en innerlig och kärleksfull resa, där du och änglarna tillsammans bygger upp en relation och där växandet i sig är den viktigaste. Läran om alltet och änglakraften inom oss. Den finns där, du har svaren.

Varmaste kramen från mig

Anna

LÄS ÄVEN: Ta emot ärkeängel Jeremiel – för inre frid och tillit

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.