Anna Strandlind: Själsfränder och tvillingsjälar

Att träffa en ny partner när man mist något, kan kännas svårt och svekfullt. Men vi ska aldrig känna skuld för att vi åter känner kärlek när den vi älskat gått över till andra sidan.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Vårt liv är en spegling av hur vi ser på oss själva. Vi ska känna att vi förtjänar en god relation när vi väljer att gå in i en relation. Vad är det då för skillnad mellan själsfrände och tvillingsjäl? Jag anser att det är så här:

Själsfrände kan vi ha många av under livets väg.

En tvillingsjäl är någon du delat många livstider med och som får dig att känna dig hel och starkt och som hjälper dig att ha kontakt med dig själv. Det är en stark kärlek som gör att du känner dig hel och komplett tillsammans med den andra personen. Det behöver inte vara en romantisk kärlek som många kanske tror, det kan vara ett barn eller en vuxen som påminner dig om vad kärlek är och som finns vid din sida och stöttar dig i allt. 

Har du någon själsfrände eller tvillingsjäl idag? Kan du uppleva dessa känslor som jag beskrivit, ihop med någon?

När våra tvillingsjälar eller själsfränder går över på andra sidan är den personen fortfarande med dig. Det är deras plikt att hjälpa oss att älska igen och att älska oss själva villkorslöst. De vill inget annat. De finns där med stöttning och kärlek, i många fall hjälper de oss att finna en ny partner som får oss att uppleva lycka igen. Det är inte ovanligt att den nya partnern påminner om någon som var lik dem själva.

Våra änglar vill berätta att vi aldrig ska känna skuld för att vi träffar en ny person när någon gått över till andra sidan. Allt är som det ska. Det finns en mening med det, även om många kan uppleva det svårt i början. Jag vet det genom alla vägledningar jag haft och har, men även via mina seanser. Din partner som du levt ihop med älskar, stöttar och önskar dig allt gott. Våga tro på kärleken! Du är värd det bästa i ditt liv.

Vi som lever på denna jord kan skapa mycket kärlek om vi vill. Berätta hur mycket andra betyder för dig och släpp rädslan för kärleken. Våga älska nu!

Varma kramar från mig,

Anna

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.