Anna Strandlind: Tänk som änglarna!

Det är skönt att känna att änglarna finns där när vi behöver dem. Att prata med dem tyst för sig själv, be om kärlek och klok vägledning. Och lita på att de alltid lyssnar.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Jag älskar verkligen allt som har med änglar att göra och får aldrig nog av att skriva om dessa gudomliga energier.  Det finns några änglaböcker som jag kan rekommendera som är skrivna av Kyle Gray. Han beskriver och berättar om änglar på ett fascinerade, enkelt och kärleksfullt sätt som inspirerar många människor i hela världen. En meditation, eller teknik, som jag använder mig av han skriver om är i ”Vad skulle en ängel säga och göra?”. Denna teknik är alltid användbar när du vill tänka som änglarna gör.

När jag står inför något nytt eller olika prövningar i livet, då brukar jag ställa en fråga till mig själv och det är just ”vad skulle en ängel säga eller göra?”. För änglar är den renaste och mest villkorslösa kärleken, så svaret jag får på min fråga är rätt beslut.

Det är inte alltid så att vi ser på oss själva med den kärleken. Vi människor kan ibland döma, vilket gör att vi mår sämre och har svårt att hitta kärleken både till oss själva och till andra. Men vi ska göra en övning, det är bra om du kan ta en liten stund för dig själv nu så hämta papper och penna!

 Sätt dig ner, andas och slappna av. Ställ sedan följande frågor till dig själv och skriv ner svaret du får inom dig:

  • Om du var en ängel som bara kunde se kärlek och glädje när du betraktar jorden och alla som finns där, vad skulle du säga till dig själv just nu?
  • Om din skyddsängel hade ett enkelt, kärleksfullt budskap till dig just nu, vad skulle det vara?
  • Om din ängel hade tre positiva nyckelord till dig här och nu som skulle hjälpa dig, vilka skulle de vara?
  • Om ängeln hade ett budskap till dig om ett bekymmer, orosmoment eller problem som du står inför, vad tror du att den skulle säga åt dig att göra?

Skriv ner alla dina intryck och tankar. Läs dem om och om igen. De är inspirerade av din ängels röst! Allt detta är din skyddsängels sätt att kommunicera med dig, via ditt eget psyke. Lyssna på änglarna. Dina änglar finns i ditt hjärta, i din energi.

Varma kramar från mig,

AnnaSignatur.jpg

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.