Anna Strandlind: Uttryck din kärlek!

Vad är viktigare än att sprida kärlek till sin omgivning? Anna vill se det goda i alla hon möter, ge beröm och på så vis få se andra människor växa. Det är omtanke det!

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Jag satt och funderade över vad jag ska skriva. Som vanligt öppnade jag min laptop, tände ljusen och satte mig tillrätta i min sköna stol vid skrivbordet. Jag stirrade på ett tomt word-dokument någon minut, så kom det helt plötsligt till mig: ”Jag ska skriva om att uttrycka sin kärlek.”

Det finns så mycket som jag skulle vilja berätta om vad kärlek är för mig och det är skillnad på att tänka och våga uttrycka kärlek. Har du funderat över hur många gånger du tänker kärleksfulla tankar men inte uttrycker det i ord eller handling? Jag har faktiskt blivit bra på att uttrycka min kärlek och omtanke till olika människor och i olika situationer. Har inte alltid vågat det, men när jag ser hur betydelsefullt det är blir jag helt varm i hjärtat.

Varje människa har något gott inom sig och jag söker mig till det. Jag letar efter det personen gör som är bra, kanske att det ger någon idé som kan inspirera personen jag berömmer, lysa upp hans eller hennes tillvaro. Att ge uppskattning i alla möten gör att vi förgyller och skapar överflöd. Allt är energi, och när vi höjer andras energi stärks också vår egen kraft. Att vara rik i sin själ är det största.

Kärlek innebär också att se det bästa i allt. Att ge av oss själva bör vara en vana som faller sig naturligt. Universum ger alltid tillbaka så tänk på att energi alltid återgår till dess ursprungskälla. Det du ger kommer tillbaka.

Att inte mena det du säger och ge smicker som inte är äkta handlar inte om kärlek. Ge för att du vill ge. Ha aldrig en baktanke i ditt givande. Du blir det du tänker och ju mer kärleksfulla tankar du har och ger dig själv och andra, desto mer överflöd får du i ditt liv.

Känn efter vad som händer inom dig, låt inte andra människor kontrollera ditt tänkande. Om du tänker goda tankar i allt, blir du lyckligare. Det blir även din omgivning.

Du kan avvisa vissa tankar om du inte vill ha dem. Välja nya goda tankar i kärlek och bli känslomässig involverad i det du vill ha, inte tvärtom.

”Att alltid se gott i andra och i olika situationer skapar ett liv i harmoni och kärlek, för du lägger din kraft på kärlek och då får du mer av det.”

Varma, kärleksfulla kramar från mig,

AnnaSignatur.jpg

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.