Anna Strandlind: Vad är Akashaarkiven?

Meditation är vägen till att finna sig själv, bli lycklig och insiktsfull. Meditation kan leda dit till själens kongressbibliotek – här arkiveras all universums livserfarenhet.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Akasha är sanskrit och betyder ”himmel” eller ”kosmos” samt ”ursprungligt ämne”.

”Akashaarkiven innehåller register över alla omständigheter och händelser om medvetande i alla verkligheter. De innehåller berättelsen om din själs utveckling från det att den blev till fram till idag. Det är summan av all kunskap, förfluten och nuvarande, och de innehåller möjligheter till utveckling av alla framtida händelser (byggda på de val vi gör.) Det är själens kongressbibliotek. ”

Källa: Ernsto Ortiz

 

Jag tycker detta är jätteintressant att studera. Akashaarkiven beskrivs som livets bok och allt förvaras i detta bibliotek. Även djurs själar.

Akasha är ett kosmisk ”internet” som lagrar allt i universum. Det är ett energifält som ständigt rör sig och som lagras. Detta energifälts avsikt är att spara och arkivera all livserfarenhet.

Hur får man då kontakt med detta arkiv och på vilket sätt kan det hjälpa oss? Genom meditation! Du kan få hjälp att finna kärlekens kraft och helande i livet, det stärker oss som de underbara själar vi är. Att finna meningen och lära oss av glädje, förlåtelse och kärlekens kraft. Att bli lyckliga och insiktsfulla människor.

Vi blir integrerade med oss själva, tar ansvar för våra handlingar och kärleken blir starkare. Det finns en kraftfull, helig bön som man kan utföra i steg och som du kan ta del av i olika böcker om Akashaarkiven.

Meditation är grunden till att hitta sig själv. Det gör dig lyckligare, mer positiv. Du fokuserar bättre, får bättre intuition, du kan manifestera dina intentioner. Det skapar mirakel. När vi mediterar kan vi upptäcka så mycket inom oss som är verkligt, vårt rätta jag. Vi upptäcker flera dimensioner, utforskar och kan hitta oss själva. Balansera våra känslor och även släppa de vi inte behöver. Meditation är grunden för att ta del av Akashaarkiven och dess krönikor.

Det finns så mycket att berätta om detta arkiv, men jag hoppas att jag skapat en nyfikenhet hos dig att börja ta reda på mer om din själs möjligheter och lycka, då det bygger på de val vi gör i livet. Jag rekommenderar att praktisera Akashaarkiven, sök dig fram till denna uråldriga och djupgående kunskap, om vilka vi verkligen är.

 

Varm kram från mig,

Anna Strandlind signatur

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.