Anna Strandlind: Vad är ett klarkännande?

Att känna på sig om ett val är rätt eller fel. Att låta magkänslan styra. Att ta in andra människors energier. Anna ger förklaring till vad klarkännande handlar om.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Hur du vi känna andevärldens närvaro? Hur känner vi på oss om saker och ting är rätt eller fel för oss?

Vi människor kan uppfatta en ängel som en känsla som berör oss mentalt, men även som en fysisk känsla. När en ängel är närvarande kan man känna detta ganska tydligt om man litar på sin intuition.

Ja, din magkänsla är stark och ditt klarkännande visar sig på det sättet.

 

Ett exempel kan vara när du tydligt får till dig att du inte ska välja en sak eller köra i en viss miljö. När du lyssnar på din inre gudomliga vägledning, lär du dig mer och mer att lita på ditt högsta jag. Änglar och universums kraft befinner sig där och är med dig i känslan. De guidar dig genom din magkänsla. En äkthet, en sanning som finns i ditt hjärtas inre.

 

Många som uttrycker att de är känsliga, att de är som ”svampar” och suger åt sig andras energier, de är klarkännande. De beskriver också att de "tar över" andras känslor och mår dåligt emellanåt.

Det är också vanligt att de som har arbeten inom vård, eller är väldigt hjälpande i sitt arbete, på något sätt har ett starkt utvecklat klarkännande.  Det kan ju tyckas motsägelsefullt att om man "suger" in" andras känslor så söker man sig ändå till sådana jobb. Men dessa arbeten är fantastiska för de här människorna, för de är så duktiga på att känna in.

 

Att ha detta sinne väl utvecklat är en stor fördel, men det kan vara tufft om man inte jobbar på att hålla isär vad som är vad. Vilka energier som är vems. Och hur man själv mår.

Att förebygga, och att bli medveten om vad som är vad, är en bra början. Att rena sig kan vara en metod. Be ärkeängeln Mikael om skydd och gör detta som en ceremoni på morgonen före arbetet, eller bara som en start på dagen. Älta inte samma mönster som du brukar, utan ha tillit till änglarna och känn att det blir en förbättring.

Bygg upp dig själv med roliga, kreativa saker och påminn dig om att hålla isär dina och andras känslor. Be änglarna om ljus och skydd.

Var ärlig mot dig själv. Det är okej att inte klara allt jämt, att behöva återhämtning och att må sämre ibland. Det är att komma till insikt.

 

Ett exempel om du vill utforska och lära dig utveckla ditt klarkännande, är att du kan sätta dig in i olika situationer som inte blivit "verkliga" än. Var positiv och stärk dig själv.

 

Varma kramar från mig

Anna

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.