Anna Strandlind: Vad innebär klarvetande?

Vissa bara vet att en händelse kommer att inträffa. Eller har kunskap om en person eller ett djur de möter för första gången. Anna lär oss förstå vad klarvetande innebär!

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Du har att säkert varit med om att du ”bara vet” vissa saker, trots att du egentligen inte vet varför. Eller har en aning om hur du vet. Känner du igen dig?

Det kan vara att du pratar om en sak som du egentligen inte vet så mycket om, men plötsligt får du till dig saker som du inte visste och då kanske den andre frågar: "Hur visste du det? ”. Ja, du bara visste!

Ett klarvetande kan också visa sig genom att dina tankar, som du själv tar för givet att alla andra ska förstå. Att du på något sätt intalar dig själv att det är så. Det är typiskt för den som är klarvetande.

Det kan också vara så att jag vet att någon inte mår bra, fast att personen inte har berättat eller visat detta utåt. Jag har bara en övertygelse om att jag vill finnas där, för den som behöver mig. Då berättar jag i förtroende för personen vad jag fått till mig, och allt stämmer.

Vi alla får givetvis känna av hur och vad som ska sägas, om man har denna gåva väl utvecklad. En klarvetande person kan ibland uppfattas som väldigt "redig". Det är så att man vet en hel del, men man vet inte hur man har fått kunskapen eller informationen till sig.

Många kan få innerliga och goda svar om man tar till sig denna andliga information från universums kraft, om man inte nonchalerar den genom att tro att alla människor vet redan. Änglar ger dig vägledning via ditt klarvetande.

Här får du lite tips om hur klarvetande kan visa sig för dig:

  • Du har fått en återupprepad idé och positiva tankar om förändring. Du lyssnar på den och det blir lyckat. Det kan också vara så att du struntade i att lyssna och någon annan genomförde idén.
  • Du har känt på dig och vetat saker i förväg, om hur det skulle gå i en relation, med ett jobb eller liknande. Det visade sig att du hade rätt i det du kände. Du visste…
  • Du träffar en person eller ett djur och du vet saker som du inte "kan" veta eftersom du inte har träffat personen eller djuret tidigare.
  • Du vet i förväg vad som kommer hända, innan en sak har hänt. Eller du får information om något som hänt någon annanstans. Du bara vet och det visar sig att du har rätt.
  • Du har ingen aning var du lagt en sak, men så ber du änglarna om hjälp och då hittar du det.

Hur vet man då om det är gudomlig vägledning man får eller inte? Att det inte är egot eller något annat som styr? Om det är återkommande och dyker upp gång på gång under perioder och innebär godhet och kärlek som bringar dig och andra väl. Då ska du lyssna på det. Då är det ett äkta klarvetande.

Varma kramar från mig

Anna

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.