Anna Strandlind: Vad känner du inför det nya året?

Ett nytt, orört år ligger snart framför oss och Anna avslöjar att nyårslöften inte är något för henne. Hon har ju redan sina mål klara. Men en sak vill hon att vi lovar tillsammans!

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Jag kan uppleva att åren går snabbare ju äldre jag blir. Den känslan är jag inte ensam om. Min mamma, min mormor och många andra vuxna runt omkring berättade detta för mig när jag var barn, att de kände just så. Och det ligger mycket i det, för numera upplevs ett år som några månader.

Nu är det snart nytt år igen och många tankar cirkulerar, både kring det som har varit och det som kommer att hända.

Jag avlägger inte några nyårslöften, för jag har mina mål och fokus klara, vet vad som är viktigt för mig. Det inkluderar att bry sig om andra människor och djur. Att göra så gott jag kan, så som jag tror att vi alla försöker vara i grunden.

Vi föds in i olika förutsättningar och kulturer, vi förändras på livets väg, och detta är vad livet handlar om. Våra utmaningar, vår glädje, nya kunskaper och möten. Och allt annat som händer dagligen.

Änglarna vill inget hellre än att se oss lyckas. Vårt största hinder är vi själva. Vår rädsla att inte våga ta steget till förändring.

Men vi har alla har en inre styrka. Tänk bara vilka utmaningar du gått igenom och klarat av!

Jag känner att jag kommer att fylla dagarna under det nya året med upplevelser. Försöka leva så innerligt som möjligt.

Att få möta alla människor i mitt arbete som medium är en ynnest och jag är så tacksam för detta.

Min största önskan är att bli färdig med min bok, det kommer att hända! Jag tackar redan nu för det.

Jag tror på drömmar och dagdrömmeri. Det är vårt högsta jag som talar till oss då, så strunta inte i dina drömmar hur stora de än är. Drömmar och visioner bringar glädje och hopp. Det är något magiskt över det, oavsett vad vi önskar.  

Att få äga sina tankar och känslor är fint. Vad du än står inför så glöm inte att du äger ditt liv och bestämmer dina val i livet. Vad vill du förändra? Vad vill du förbättra? Vad är din passion? Du kan alltid styra dit du vill.

Jag blir åter påmind om att tiden går snabbt, att jag vill vara närvarande och leva nu. Livet kan vara enkelt och vackert om vi väljer det. Och det vi lägger energi på får vi tillbaka!

Vi kan förbättra världen, för vår kärleksfulla handling ger ringar på vattnet. Men vi kan bara förändra i kärlek. Låt det bli vårt gemensamma nyårslöfte – att inte glömma inte kärleken till oss själva.

Du är guld värd. Du hade inte funnits här på jorden annars. God fortsättning och lev nu!

Varmaste kramen från mig!

Anna

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.