Anna Strandlind: Vill du förstärka din änglaenergi?

Lita på att din skyddsängel lyssnar på dig! Och var uppmärksam på tecken som kan dyka upp. Att känna tillit är viktigt, att tro och lita på att din ängel älskar kontakten med dig. Ta till dig budskapet i Annas fina krönika!

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Tänk så fantastiskt det är att du finns! Du är unik och ingen annan ser ut som du. Det är precis likadant med våra skyddsänglar. Du har en unik skyddsängel som varit med dig från det att du låg i din mammas mage och sedan finns med under hela ditt liv här på jorden. Det är vår finaste och bästa gåva vill jag påstå.

 

Jag tror inte det går att bli mer älskad än vi blir av vår skyddsängel. Det är en sådan villkorslös kärlek de ger oss. Din själ känner din skyddsängel och jag ser det som den bästa vänskapen. Du är ständigt i kontakt med din skyddsängel, både medvetet och omedvetet. Din ängel älskar kontakten med dig och du känner den, fast du kanske inte alltid är medveten om det.

 

Din själ och din skyddsängel är sammanlänkade. Det blir en naturlig sammankoppling av kärlek. När ni lär känna varandra så upplever du att det bara känns så rätt, en trygghet sprids inom dig. För änglar vill vägleda och skydda oss. De finns alltid där för oss.

 

Jag har träffat en del människor som säger att de inte känner eller upplever något speciellt vid änglakontakt. Att det inte händer något extraordinärt eller storartat just då. Änglar talar subtilt och via våra sinnen. Din intuition är starkt kopplad till änglakommunikation. Så om du blir du uppmärksam på detta, vet om detta, kan du också uppleva deras energier och frekvens som mer påtaglig.

 

Vill du ha tecken, be om det! Din skyddsängel lyssnar. Börja med att försöka känna tillit, verkligen tro på att det ska ske. Då kommer tydliga tecken. För har vi tron och känner oss avslappnade, då kan vi ta emot tecken på ett annat sätt. Prata inte bara om det, utan längta, tro och lita på din ängel. Änglarna pratar bortom orden till dig och ser alltid efter dig. Det är magiskt, eller hur? Så lita på det!

 

Tydliga tecken från änglar är fjädrar. De kan dyka upp från ingenstans, plötsligt finns de där du befinner dig. Änglarna kan också ge dig tecken via djur, via främmade människor som säger något till dig som berör. Eller så bara upplever du tillit i en speciell situation. Änglarna vill att du ska uppleva dem i ditt inre, i din själ och i ditt hjärta. Sanningen finns i kärleken och allt är en inre resa, även med våra fantastiska änglar. Ta vara på denna gudomliga hjälp och möt din skyddsängel. All kärlek till dig.

 

Varmaste kramen från mig

Anna

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.