Är du redo för transformationen?

Krönikören Jai Thornell känner hopp för framtiden och Moder Jord.

Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock

Mänskligheten är inne i en stor förändring som jag ser det. Vår andliga medvetenhet ökar och vetenskapen börjar närma sig de andliga aspekterna exempelvis inom kvantfysiken. Även om de energier som nu finns runt oss och som manifesterades runt 2012 (Mayakalendern) är balanserade ur ett feminint och maskulint perspektiv, så innebär det inte att vi automatiskt blir mer andliga allihop. 

Medvetenhet och andlighet är inget som kommer infarande genom ytterdörren och träffar oss. Vi behöver göra något själva. Du kan be till Gud om hjälp att få huset städat och svaret kommer att bli ”Ta fram dammsugaren”. 

Vi har länge levt i en 3D-värld där våra fysiska sinnen dominerat. Den är väldigt verklig för oss eftersom vi kan se den, känna den, höra den, smaka den och lukta den. Denna dimension innebär en upplevelse av att vi är separerade från allt det vi ser, känner, hör och så vidare. 

När man säger ”Jag ser dig” så betyder det ”Här är jag och där är du”. Men vi ser inte resten – det vill säga hur vi alla är ett med varandra, alla varelser och Moder Jord. Så vi har en känsla av separation och den är tung.

Den medvetande- och energihöjning som pågått ett tag är extra jobbigt för de som är högkänsliga. De känner av andra människors mående och samtidigt den pågående omställningen som sker i vår värld. De har ofta en känsla av att inte höra hemma här. 

Vi är på väg i en ny värld som vissa benämner som 5D – en densitet som är klarare, renare och som uttrycker sig mer kärleksfullt. Det kommer dock inte att gå av sig själv. Moder Jord har en egen själ men hon är inte opåverkad av transformationen som är på väg. Så vi behöver alla, du och jag förbereda oss, göra oss mer redo, avgifta oss från våra mentala, känslomässiga hinder. 

Vi behöver sluta gynna livsmedelsindustrier, läkemedelsindustrier, oljebolagen och andra profiterande storföretag så att påverkan på Moder Jord slutar. Vi behöver ifrågasätta våra politiska system och de människor som ska väljas att styra. Alla förändringar börjar inifrån och ut, ifrån oss själva var och en, här och nu. Inte först andra och inte sedan. Här och nu, du och jag.

Vi är i ett skifte som kommer att transformera inte bara synen på oss själva och planeten vi lever på. Motkraften från de lägre energierna i 3D-världen påverkar dock denna transformation och håller tillbaka den. 

Personlig och andlig utveckling är enda vägen, att inte ta mer från Moder Jord än vad hon får tillbaka, handla organiskt, att leva enklare och sparsammare. Vi ljusarbetare och ljuskrigare behöver hålla samman och göra gemensam sak. Vi behöver se till att umgås ofta och stötta varandra – oavsett vad andra tycker eller gör. 

Jag känner stort hopp för framtiden och Moder Jord – låt oss göra gemensam sak att verkliggöra vår nya gemensamma värld.

Namasté
Jai

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.